Workshop Bullet Journaling voor de DiaLin pomp

Marianna Bergkamp
Qr
van totaal € 160 (25%)

DiaLin. De implanteerbare insulinepomp MOET sneller worden ontwikkeld!

Een belangrijke groep mensen met diabetes type 1 is -om te overleven!- afhankelijk van een implanteerbare insulinepomp. Ik behoor tot deze groep. Het slechte nieuws: de bestaande pomp verdwijnt van de markt, en er is geen geschikt alternatief. Daarom hebben Nederlandse pioniers en patiënten het initiatief genomen om een eigen pomp te ontwikkelen: DiaLin.

Als 1 van de diabeten, bij wie insuline opname via de huid niet of nauwelijks werkt, weet ik wat het is om te leven met de vrees dat er geen pomp meer zal zijn en je leven drastisch veranderd. Vooral steeds minder leefbaar wordt. Met steeds wisselende bloedsuikers ben je altijd uitgeput. Al bij het opstaan verlang je naar je bed, om nog maar niet te praten over de vele nachtelijke uren waarin je bezig bent om je bloedsuikers in de gate te houden, zodat je niet ál te slecht uit de nacht komt en dus een slechte start van je dag hebt! En met al die stress elke dag (24/7) snak je dan naar een oplossing, die jou je leven terug geeft!

Ik weet dus hoe het is als je oude model pomp stopt en je maandenlang niet weet óf en zo ja wanneer er een nieuwe pomp beschikbaar komt voor jou!  Ik had nog geluk vorig jaar september en kreeg op de valreep nog 1 van de laatste oude model pompen geïmplanteerd. Maar ALS DEZE KAPOT GAAT is er voor mij ook geen alternatief meer. En niet alle pompen hebben een levensduur, zoals de fabrikant voorspelt. Maar ik ben positief en hou hoop dat de DiaLin pomp ook voor mij op tijd ontwikkelt zal zijn! Want zonder hoop hierop hebben wij geen leven dat leefbaar is en blijft!

Het kost veel geld om de DiaLin insulinepomp op tijd klaar te krijgen.
De pomp móet op tijd klaar zijn. Dat kan écht levens redden en het is geen luxe! Als je meer wilt weten over deze pomp kun je dit hier lezen: website van Stichting VIP.

                                                                                                                                   
Ook ik zal deze pomp in de (nabije) toekomst nodig hebben en mede daarom wil ik mij inzetten om mijn kleine steentje bij te dragen. Ik wil dit doen door een workshop bullet journaling te geven. Afhankelijk van de hoeveelheid aanmeldingen zal ik dit over 1 of meerdere dagen verspreiden. Vergeet dus niet om je email adres achter te laten.

Je gaat in deze workshop, in kleine groepjes, leren hoe je een bullet journal kunt gebruiken. Het originele systeem wordt uitgelegd en wat handige foefjes en versieringen. Je gaat zelf aan de slag om je eerste opzet te maken, zodat je koudwatervrees gelijk verdwenen is! De workshop wordt gepland zo gauw er 4 aanmeldingen zijn.

Duur workshop: 2 uur
Kosten:             € 20,-.
Locatie:             Almere

Je kunt verdere informatie over deze workshop vinden op mijn blog: https://craftluv.blogspot.com/ 
en laat daar (via 'n email aan mij) ook even je eigen email achter, zodat ik contact met je op kan nemen voor het afspreken van een datum en wat je eventueel zelf mag meenemen naar de workshop.

En vergeet niet: je kunt deze workshop ook kado doen tijdens de feestdagen! Ik hoop dat ik veel mensen mag verwelkomen binnenkort!

Uiteraard mag alleen doneren ook, want deze pomp is hard nodig! Er is geen alternatief! Alle donaties gaan direct en volledig naar de DiaLin pomp! Geef om menswaardig leven!

 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 15 08-11-2019 | 20:11
€ 25 Wat een ontzettend leuk idee! We doen graag mee aan de workshop! En.... natuurlijk ondersteunen wij hiermee graag de snellere ontwikkeling van de inwendige insulinepomp. 30-10-2019 | 14:38