Algemene voorwaarden

V6 22-03-2021 | 12:23:50

Neem voordat je start de onderstaande voorwaarden goed door. Een ieder die gebruik maakt van deze site, www.diabeatit.nl, gaat akkoord met onderstaande voorwaarden en bepalingen.

Algemeen

Deze website is eigendom van het Diabetes Fonds. De website is gemaakt door Kentaa B.V. Deze website is met veel zorgvuldigheid gemaakt. Het kan voorkomen dat er fouten of onvolkomenheden in de tekst zijn geslopen. We hopen dat je ons daarop wilt wijzen zodat we deze site zo goed en compleet mogelijk kunnen maken. Stuur een e-mail met je op- en/of aanmerkingen naar info@diabeatit.nl. 

Actievoorwaarden

Het uitvoeren van een actie gebeurt op eigen verantwoordelijkheid. Acties of evenementen op deze website zijn ten bate van het Diabetes Fonds. Actievoerders en deelnemers houden bij de organisatie van acties of evenementen rekening met de doelstellingen van het Diabetes Fonds. Actievoerders communiceren transparant over de actie naar het Diabetes Fonds toe, maar ook richting potentiële sponsoren, deelnemers en andere betrokkenen. Actievoerders maken duidelijk dat een actie in eigen beheer is en vóór het Diabetes Fonds wordt georganiseerd. 

Acties, teksten en demo’s die provocerend zijn of met het doel reclame te maken voor een bedrijf zijn niet toegestaan. Het Diabetes Fonds is niet aansprakelijk voor technische onvolkomenheden en op geen enkele wijze aansprakelijk voor eventuele schade die voortvloeit uit de deelname aan de acties.

Indien foto’s, illustraties en dergelijke door een actiestarter, deelnemer of projectleider worden geüpload op www.diabeatit.nl, dan staat de actiestarter, deelnemer of projectleider in voor respecteren van de auteursrechten van derde partijen op dat materiaal.

Actievoorwaarden en Overige bepalingen

Het Diabetes Fonds en Kentaa behouden zich het recht voor om ongepaste of auteursrechtelijke informatie die door gebruikers op de website wordt geplaatst zonder voorafgaand bericht en zonder gehouden te zijn tot enige vorm van schadevergoeding (deels) te verwijderen.

 

Versie datum: 22-03-2021

Algemene voorwaarden downloaden?