Over de streep/Beyond the finish line

Kenzo de Ruiter

Nog te gaan

van totaal € 2.590 (24%)
0 m Afgelegd
Mijn doel 245 km | Bereikt 0%

Beste bezoeker,

De afgelopen maanden heb ik met vastberadenheid en doorzettingsvermogen vele kilometers op de fiets afgelegd. Tijdens een van deze ritten heb ik een persoonlijke mijlpaal bereikt die ik nooit voor mogelijk had gehouden: het overbruggen van een afstand van 158 km, ondanks mijn diabetes. Dit was een keerpunt dat me deed realiseren dat de enige echte barrière bij diabetes, los van fysieke beperkingen, in je eigen geest ligt.

Dit inzicht heeft me aangespoord om niet alleen mijn eigen grenzen te verleggen, maar ook iets te doen voor de vele mensen die dagelijks met diabetes leven. In Nederland zijn er alleen al zo'n 1,2 miljoen mensen met diabetes, en ik begrijp als geen ander welke enorme impact dit op hun leven heeft.

Hoewel ik geen wetenschapper ben, koester ik een oprechte wens om geld te verzamelen ter ondersteuning van diabetesonderzoek. Mijn idee is om een bijzondere persoonlijke prestatie neer te zetten, iets wat ik als diabetespatiënt nooit voor mogelijk had gehouden. Op Zaterdag 8 juni 2024 wil ik de uitdaging aangaan om van Parijs naar Roubaix te fietsen, een afstand van 259 km waarvan 55 over oude kasei wegen, in één enkele inspanning. De voorbereiding begon al halverwege oktober en zal voortduren tot de grote dag, met drie trainingsessies per week volgens een vastgesteld schema. Of ik daadwerkelijk in staat zal zijn om dit ambitieuze doel te bereiken, zal pas blijken op zaterdag 8 juni. Desondanks ben ik vastberaden en vol vertrouwen dat ik deze uitdaging tot een goed einde kan brengen.

Dus, vraag ik je: wil je deel uitmaken van deze bijzondere reis? Zou je mijn actie willen steunen en meehelpen aan het bevorderen van diabetesonderzoek? Samen kunnen we een positieve impact maken in het leven van mensen die met diabetes leven.

Hartelijk dank voor je steun en geloof in deze uitdaging,

Kens

 

Als je op de hoogte wilt blijven van de voortgang en ontwikkelingen van de actie "Over de streep/Beyond the finish line," dan kun je volgen op instagram https://www.instagram.com/over.de.streep/ of op de blog van deze actie pagina https://www.diabeatit.nl/fundraisers/overdestreep

Bekijk alle
€ 25 Heel veel succes kens geloof in je 02-02-2024 | 21:38
€ 40 Mooi doel! Hier word ik blij van. 26-01-2024 | 13:40
€ 25 Extra motivatie!! Hup Kens 👍 18-01-2024 | 16:04
€ 25 17-01-2024 | 12:14
€ 25 Chapeau Kenzo! 17-01-2024 | 08:39