Annie & Lizzie - "Zwartsluis Onder Zeil" op 20 mei

Kunstverkoop van Schildersgroep Profondo voor onderzoek naar Type 1
van totaal € 8.500 (119%)

Wij komen in actie voor het Diabetes Fonds!

Annie van Dijk, verbonden aan de Schildersgroep Profondo, heeft het initiatief genomen om geld in te zamelen gericht op onderzoek voor Diabetes Type 1.

De kleindochter van Annie (Lizzie, 10 jaar) heeft sinds augustus 2022 de diagnose Diabetes Type 1. Als oma van Lizzie ervaart Annie de intense impact van deze ziekte op het leven van Lizzie. De ontwikkelingen, door o.a. onderzoek, zijn hoopgevend voor alle mensen met Type 1 op dit moment. Een mooi voorbeeld daarvan is het actuele stamcelonderzoek. Als dit onderzoek 'slaagt' komt genezing van Diabetes weer een stapje dichterbij.

Bovenstaande maakt dat wij als Schildersgroep Profondo de handen ineen slaan om een fantastische actie op te zetten rondom het maritieme evenement 'Zwartsluis Onder Zeil' op 20 mei a.s. aan de Handelskade 25 te Zwartsluis. Iedereen is van harte welkom!

Op deze dag wordt er door ons gemaakte schilderkunst verkocht met als doel om zoveel mogelijk geld in te zamelen. Het zijn onder andere mooie schilderijen, beschilderde oesters en beschilderde Jacobsschelpen, zie een aantal voorbeelden in de foto's.

Daarnaast is er gericht op deze dag ook een actie geïnitieerd samen met de basisschool van Lizzie; OBS Arembergschool. Ouders kunnen zelfgemaakte 'kunst' van klasgenootjes van Lizzie kopen met als doel zoveel mogelijk geld in te zamelen.

Vanzelfsprekend roepen wij u op om via deze pagina een donatie, groot of klein, te doen. Alle kleine beetjes helpen!

Jouw eventuele 'hulp' en/of bezoek op zaterdag 20 mei zien wij heel graag tegemoet.

Namens Schildersgroep Profondo, Annie van Dijk en Lizzie de Vries alvast heel erg veel dank!

Bekijk alle
€ 20 03-09-2023 | 12:45
€ 100 10-08-2023 | 11:03
€ 25 07-08-2023 | 14:52
€ 1.073 Wij hadden wat te vieren, ons 50 jarig huwelijk, daarom doneren wij voor het stamcelonderzoek. Tiem en Annie van Dijk Opa en Oma van Lizzie 25-07-2023 | 10:18
€ 50 Bijdrage voor het stamcelonderzoek wat zeer belangrijk is!! 04-07-2023 | 16:39
Bekijk alle

Recordbedrag opgehaald voor diabetes type 1 onderzoek tijdens actie Annie & Lizzie in Zwartsluis.

25-07-2023 | 10:43 De actie "Annie & Lizzie, Zwartsluis onder Zeil," gericht op het ondersteunen van stamcelonderzoek voor diabetes type 1, heeft tot nu toe een indrukwekkend bedrag opgeleverd van maar liefst:€10.000! Dit geweldige bedrag zal volledig ten goede komen op het vinden van een genezing voor kinderen en jongvolwassenen die dagelijks de gevolgen ondervinden van diabetes type 1. Steun de actie!Bovendien heeft de Arembergschool in Zwartsluis, waar Lizzie met veel plezier naar toe gaat, ook een royale donatie gedaan. Het schilderij dat met deze donatie is aangeschaft, heeft een prominente plek gekregen in de school. Zowel Lizzie als Juf Rianne (rechts op de foto) ervaren dagelijks de impact van de diabetes. We zijn diep dankbaar en trots op iedereen die zo geweldig heeft gedoneerd. Jullie steun betekent veel voor ons en draagt bij aan de vooruitgang van het onderzoek. Mocht je ook willen bijdragen aan dit belangrijke initiatief, dan is het nog steeds mogelijk om te doneren via de volgende link. Jullie steun wordt zeer gewaardeerd.
Lees meer