23 Raiding Squadron

23 Raiding Squadron zet zich in voor het Diabetes Fonds!
van totaal € 5.000 (132%)

Wij komen tijdens onze uitzending in Irak in actie voor het Diabetes Fonds!

Een van onze kaderleden, de Sergeant der Mariniers Tjerro, heeft een dochter met diabetes type 1. Al op jonge leeftijd werd dit bij Liva vastgesteld en heeft sindsdien een grote impact op haar leven en op die van het gehele gezin.

Om in actie te komen om meer onderzoek naar diabetes type 1 mogelijk te maken, organiseren wij met onze eenheid sportchallenges vanuit Irak. Met verschillende challenges kun jij ook meedoen en unieke 23 Raiding Squadron prijzen winnen.

Hoe werkt het?

  1. Doe een donatie aan deze actie
  2. Geef bij de donatie aan dat je op de hoogte gehouden wilt worden (door de optie aan te vinken bij de donatie).
  3. Zodra er nieuws is over onze actie of een nieuwe challenge beschikbaar is, ontvang je een e-mail hierover.
  4. Je kan de challenge dan zelf aangaan of je vrienden uitdagen. Lekker sportief bezig, met ons, voor het goede doel.

Alleen een donatie doen aan deze actie is natuurlijk ook mogelijk!

Namens het 23e Raiding Squadron van het Korps Mariniers, alvast bedankt voor je bijdrage!

Doneer nu    Challenge updates

“Mijn dochtertje heeft op 2-jarige leeftijd diabetes type 1 gekregen en dat heeft een hele grote impact gehad op mijn gezinsleven. Om de zorg te kunnen geven die zij nodig had, en om het leven thuis werkbaar te maken, heb ik mijn baan bij het Korps Mariniers op een heel laag pitje moeten zetten. Dankzij de technologisch ontwikkelingen heeft zij nu meer vrijheid maar de zorg blijft”
- Sergeant Tjerro (op de foto met dochter Liva)

Bekijk alle
€ 43 27-01-2023 | 10:50
€ 25 26-01-2023 | 22:22
€ 15 Liva is ons buurmeisje en ze doet het geweldig! Onderzoek naar behandeling van Diabetes is noodzakelijk. Succes in Irak met de laatste loodjes. Goede en veilige reis terug naar NL allemaal. 24-01-2023 | 20:21
€ 425 Veiling tweede tandem parachutesprong + Martijn van Duuren 10-01-2023 | 20:59
€ 20 10-01-2023 | 07:05
Bekijk alle

Veiling vanuit Irak!

10-12-2022 | 10:55 Naast de gave sportchallenges organiseert het 23 Raiding Squadron, eenheid van het Korps Mariniers, vanuit Irak ook een online veiling. Hiermee komen ze in actie voor het Diabetes Fonds!Doe mee met de veiling!Wat kun je verwachten in de veiling: Enkele unieke eenheidscoins met een brief van de Commandant van het 23 Raiding Squadron Een uitzendcoin welke speciaal is gemaakt ter ere van onze missie in Irak Een trui van het 23 Raiding Squadron Squadron Patches En als klapper op de vuurpijl veilen zij ook het volgende:  2 x een tandem parachutesprong met het Korps Mariniers inclusief video-opnames van je sprong! Via deze site en de social media wordt aangekondigd wanneer er een nieuw item op de veiling wordt geplaatst! Dus stay tuned!  Doe je mee?
Lees meer