Jennifer loves to run

Dit is de actie van Jennifer Loves to Run
van totaal € 500 (38%)

HI allemaal!

Ik ben Jennifer en al jaren lang en ras echte diabeet. Ik heb inmiddels alles gehad van spuiten tot slikken:-p

Even en korte beschrijving van mijn gezondheid van de laatste tien jaar. Verder ga ik niet want anders krijgen we een elle lang bericht. Na de bevalling van mijn eerste zoon kreeg ik een totaal ruptuur dus even grof gezegd van spleet tot spleet uitgescheurd. Hierbij kreeg ik vele problemen en hebben artsen geprobeerd om het te fixen doormiddel van operatie. Dit is niet gelukt en hebben ze het alleen maar erger gemaakt. 2009 kreeg ik een super sonic pacemaker ingebouwd waarbij het kastje in mijn poepeke zit en de draden door mijn onderrug . Dit maakt mij dus Bionic woman. Daarna dacht ik heerlijk te kunnen genieten en kreeg ik een hersenvliesontsteking waarvan het gevolg is dat ik geheugen problemen kreeg en wat zwakkere linker kant. Hiermee heb ik leren leven en ook voor in revalidatie gegaan. We kwamen in 2011 en ik belandde door een zenuw probleem in de rolstoel. Tuurlijk hebben we die toen heerlijk opgepimpt en ook daarmee kon ik wel leven. Ik moest toch door voor mijn kinderen natuurlijk. Maar 2013 begon ik weer wat te voelen in dat been dus ben ik gelijk revalidatie gaan aanvragen want had geen zin in dat gezeik van vele onderzoeken. Na ruim 10 maanden revalidatie eindelijk weer klaar! Maar die maanden waren blood zweet en tranen hoor! Daarna kreeg ik een verdomde grote tennisbal tussen mijn ribben en longen dat ik zo snel mogelijk geopereerd moest worden!  Hiernaast heb ik astma, fybromyalgie , CPH en dus diabetes. Nu even over mijn diabetes! Dit heb ik al heel veel jaren. Ik werd gediagnosticeerd als type 1 diabeet en ben dus ook zo behandeld. Maar september 2016 klopten er waardes gewoon niet met mijn ziektebeeld en kregen mijn behandelaars argwaan en hebben ze een bloodsample naar leiden gestuurd en na maanden wachten kreeg ik uitslag en dat was GEEN : Type 1, 2 MODY of LADA maar een onbekende vorm van diabetes. Dus alweer ben ik weer die rare met een rare uitslag. Ik heb het zelf maar een naam gegeven en die noem ik nu type 26. Ja juist dat bestaat niet. Medicatie hebben we na de uitslag veranderd maar helaas sloeg niets aan. Daarna zijn we een nieuwe soort insuline gaan gebruiken en die sloeg gelukkig wel aan in combinatie met dieet. Gelukkig heeft mijn coach mij goede instructies gegeven wbt voeding en daar ben ik ze zeer dankbaar voor.

Naast het diabeet zijn ben ik een enorme idioot die van veel sporten houdt. Ik doe thaiboxing, powerlifting en ben een enorme veslaafde hardloper. Ik train gemiddeld rond de 14uur per week. Mijn favoriete ren afstand is de halve marathon. Ik zoek graag nieuwe grenzen op . Ik wil graag weten hoe ver ik kan gaan met al mijn ziektes maar met name astma en diabetes. Ik heb Februari 2016 gestart na die enorme knobbel die verwijderd was gestart met hardlopen. Ik rende de straat uit en mijn kop was zo rood als een tomaat, mijn hart maakte overuren en klonk als een hardcore beat en mijn tong hing tussen mijn benen te hijgen. Dit was fucking niet normaal! Ik kreeg daardoor juist spirit om mezelf verder te ontwikkelen op gebied van rennen. Dus ik besloot elke week 3 x te lopen en wilde in2.5 maand opbouwen naar 5km. In Sittard was de city run en dat was mijn doel. Als een hond beet ik mij in mijn doel vast en begon serieus te trainen voor die 5 km. Maar tegen die tijd rende ik al maximaal 8km dus besloot mijn inschrijving om te zetten naar 10 km samen met team glanerbrook. Waar ik inmiddels ook sportte om de rest van mijn lichaam sterker te maken. Na de 10 km ben ik gaan trainen voor de halve marathon en een jaar later had ik een nieuw doel en dat was de last man standing Wilhelmina berg trappen marathon. Die berg is enorm! 508 treden omhoog en daarna om de berg er weer afrennen en dat moest je minimaal 38 keer doen. 38 keer was een marathon afstand en mijn doel was 40 keer. Ik ben intensief gaan trainen want mijn suikers en astma moesten er wel aan wennen. 3x pw was ik op die berg aan het trainen en uit eindelijk mijn doel gehaald! Man man wat voelde ik mij trots en tijdens die run heb ik een statement voor alle mensen met astma en diabetes gemaakt en dat was: al ben je ziek, je kunt meer dan je denkt!

Op dit moment heb ik net mijn laatste run gehad en doe nu meer powerliften. Vanaf eind juli ga ik trainen voor de volle marathon Amsterdam! yeah doel van dit jaar! Om deze redenen wil ik meedoen om geld in te zamelen voor diabetes. Ik zoek dus sponsoren! Help je mee?

 See ya @ the next blog!

 

 

 

 

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 35 Kick-off voor vele mooie run avonturen! Zet 'm op :) 21-03-2018 | 10:59
€ 15 You go girl! 21-03-2018 | 10:58
€ 3 21-03-2018 | 10:58
€ 15 Ben trots op je kanjer groetjes sikkemans 21-03-2018 | 10:58
€ 2 21-03-2018 | 10:58
Bekijk alle

aftellen!

13-07-2018 | 19:13  HI peeps! Nog 2 weken en dan start mijn training voor het grote doel in oktober! Ene kant schijt ik hem wel vanwege de warmte. Dat is helaas funest voor mij. De laatste weken ben ik meer gaan powerliften en iets minder gaan rennen. Naar beneden gehaald naar maar 4x per week. Sowieso 1 duurloop voor onderhoud. Afgelopen weekend was het 27 graden tijdens mijn duurloop. Gelukkig had ik een verzorger mee mijn lieve kleine manneke die op zijn stoere BMX mee fietste. Het ging mij best lastig af vanwege die irritante suiker. Met die warmte is ze al zo enorm hoog en met een duurloop stuitert ze enorm. Soms wil ik haar wel vermoorden maar helaas kan ik haar niet vastgrijpen en fijn knijpen. Ik ben nu aan het kijken hoe ik mijn suiker wat gelijk kan houden en dat ze niet als een wilde merrie loopt te steigeren. Ik ben besloten tot de 33 te trainen en niet verder. Nu alleen nog mijn coach lastig gaan vallen ivm mijn voeding voor mijn marathonschema. Dat is zeer belangrijk! Keep ya all posted! 
Lees meer