Jennifer loves to run

Dit is de actie van Jennifer Loves to Run
van totaal € 500 (44%)

Hi allemaal!

 Ik heb zelf diabetes en dit is zeker niet altijd makkelijk. Diabetes is als je schaduw, je komt er nooit vanaf. Helaas heb ik een zeldzame vorm van diabetes en snap ik er zelf vaak niets van. Lees daarover in mijn blog. Om deze redenen wil ik meedoen om geld in te zamelen voor het Diabetes Fonds. Ik zoek dus sponsoren! Help je mee?

See ya @ the next blog!

 

 

 

 

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 10 Omdat ik veel bewondering voor Jennifer heb. De manier waarop ze omgaat met haar fysieke problemen en haar doorzettingsvermogen. 19-09-2018 | 22:09
€ 10 Omdat ik zelf ook diabetes heb en super trots op mijn zus. 18-09-2018 | 16:59
€ 7 Go for it! 18-08-2018 | 13:38
€ 35 Kick-off voor vele mooie run avonturen! Zet 'm op :) 21-03-2018 | 10:59
€ 15 You go girl! 21-03-2018 | 10:58
Bekijk alle

laatste trainingsweken!

18-09-2018 | 12:36  Hi peeps! Nog iets meer dan 4 weken te gaan! Dan is de marathon van Amsterdam al! Ondanks mijn overtraining probeer ik wel mijn doel te bereiken. Dat kost bloed zweet en tranen. Dat is dus een hele opgave. De zin in te trainen is minimaal maar ik heb mijn doel gesteld en hoop die toch te kunnen behalen. Op advies van de trainer train ik enkel op een zeer lage intensiteit. Ik doe nu maar 1 duurloop, 1normaal loopje en een tempo loopje per week. !x per week naar de sportschool. Het is heel gek want voorheen wilde ik niets anders dan sporten en nu loop ik als een zware papzak, mijn oogleden bungelen er maar wat bij en de zin is ver te zoeken. Nu probeer ik met iemand te lopen eens per week en neem de kleine op sleeptouw met de duurlopen. Dan gaat het wel een beetje. Maar als ik mijn doel wil behalen moet ik maar zin maken en doorzetten. Deze manier van leven is heel anders en ik word er zeker niet gelukkig van. Ik hoop dat die akelige overtraining niet al te lang duurt! Eind volgende week ga ik mijn verste duurloop doen en een vriend samen met mijn zoontje fietsen met mij mee. Als dit gaat dan gaat de hele zeker weten! Als dit niet gaat dan moet ik het tot mijn grote spijt omzetten naar de halve en doe ik de hele volgend jaar in rotterdam wel. Mijn suikers gaan op en neer en heen en weer. Wel is het al iets gedaald doordat mijn medicatie verhoogd is.Ik ben nu aan het uitvogelen wat kwa eten het beste is en hoe ik dit met de hele ga regelen . Dit proberen we ook uit met de langste duurloop natuurlijk. Ik merk dat ze best snel kunnen dalen als ik wat langer train.    
Lees meer