Jennifer loves to run

Jennifer Loves to Run
van totaal € 500 (44%)

Hi allemaal!

 Ik heb zelf diabetes en dit is zeker niet altijd makkelijk. Diabetes is als je schaduw, je komt er nooit vanaf. Helaas heb ik een zeldzame vorm van diabetes en snap ik er zelf vaak niets van. Lees daarover in mijn blog. Om deze redenen wil ik meedoen om geld in te zamelen voor het Diabetes Fonds. Ik zoek dus sponsoren! Help je mee?

See ya @ the next blog!

 

 

 

 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 10 Omdat ik veel bewondering voor Jennifer heb. De manier waarop ze omgaat met haar fysieke problemen en haar doorzettingsvermogen. 19-09-2018 | 22:09
€ 10 Omdat ik zelf ook diabetes heb en super trots op mijn zus. 18-09-2018 | 16:59
€ 7 Go for it! 18-08-2018 | 13:38
€ 35 Kick-off voor vele mooie run avonturen! Zet 'm op :) 21-03-2018 | 10:59
€ 15 You go girl! 21-03-2018 | 10:58
Bekijk alle

even een update

09-04-2019 | 15:56  HI peeps! Het is weer even geleden dat ik wat geschreven heb maar dat komt omdat ik op de Filipijnen zat en in Januari ben ik eindelijk geopereerd . Het nieuwe kastje stond zoals jullie al weten op de planning en tijdens mijn vakantie kreeg ik een brief met de datum. 10 januari ben ik geopereerd en voelde mij gelijk na de operatie goed. Ik had geen pijn wat ik verwachtte en weigerde ook enige vorm van pijnstilling. De dag erna had ik alweer 1.5 uur gewandeld en elke dag een stukje verder. Een week later werd ik wakker met enorm veel pijn en een zwelling. Ik ben naar de huisarts gegaan en die gaf mij een kuur. Het scheen een infectie te zijn. Na het weekend zat er geen verbetering in en ben ik terug gegaan. Ik werd met spoed terug gestuurd naar het ziekenhuis waar ik de zelfde dag weer onder het mes moest. Ik baalde als een stekker en ook de chirurg had het met mij te doen omdat hij weet hoeveel ik van hardlopen hou. Helaas moest ik blijven en gewapend met 2 ab kuren weer naar huis gestuurd. Daarna moest ik 6 weken rusten wat voor mij heel moeilijk te accepteren was. Het enige wat ik deed was liggen omdat ik van deze infectie wel pijn had. Tja en dan ga je van een conditie van een paard naar een walrus conditie helaas. Eind Februari kreeg ik groen licht om rustig aan te beginnen en de eerste keer rennen zo 4.5 km had ik het enorm zwaar. Normaal had ik daar geen moeite mee. Ik moest dus vanaf nul beginnen. De eerste weken startte ik met 3a 4 x per week maar dat was lood zwaar dus ben naar 3x per week gegaan. Ook de suikers waren door de operaties een puinhoop en dat werkt ook niet mee. Sinds 2 weken voelt het weer wat beter het trainen maar ben nog lang niet op het oude niveau. Ik heb zondag wel 14 km aangetikt waar ik super trots op was. Mijn doel blijft de hele van Eindhoven maar ik beslis eind deze maand o dit verstandig is en of mijn lichaam het aan kan. Al die operaties en slechte suikers waren natuurlijk een enorme aanslag op mijn lichaam en moet nu dubbel zo hard werken. Ook start ik eind deze maand weer met powerliften zodat mijn oude ritme terug is. Verder ben ik de gelukkige eigenaar van een sensor geworden. Wauw wat ben ik hier blij mee en het is een enorme aanwinst voor diabetes en sport! Volgende week heb ik de jaarlijkse diabetes APK staan dus ben benieuwd wat de resultaten zijn.   Keep ya all posted! Never give up ure dreams!
Lees meer