Wij verslaan Diabetes, help ons mee!

Claudia van den Wijngaard
Actie is afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 1.000 (146%)

Ik loop samen met mijn schoonvader Ruud de Nijmeegse 4-daagse voor de 3de keer, na 2 keer de 40 km te hebben gelopen, zoek ik nu wat meer uitdaging, daarom heb ik besloten om voor de 50 km te gaan,(en Ruud voor de 40 km,die al veel langer loopt). Ruud loopt samen met zijn loopmaatje, en ik ga alleen de 50km bewandelen en houden via de app elkaar op de hoogte! en alleen lopen doe je nooit tijdens de 4-daagse. Wij zijn te herkennen, in onze Diabetes-fonds t-shirts, dus samen zijn wij sponsorlopers voor dit goede doel.

Diabetes hebben is iedere dag een uitdaging! het is keihard werken! om je bloedwaarde op peil te houden, dagelijks berekeningen maken van de inname van koolhydraten, maar wel zo dat het in je spuitschema past, bij te hoge waarde dus een hyper extra bijspuiten nadat je weer een berekening hebt gemaakt van de eenhedens insuline die je extra moet krijgen om je bloedwaarde te laten zakken, bij te lage bloedwaarde dus een hypo extra koolhydraten inmemen om je suikerwaarde weer omhoog te krijgen, wel zo dat je niet gelijk een hyper inschiet, rekening houden met de sport, wat te spuiten hoeveel eenhedens insuline, rekening houden met hypo's en hypers, met het naar school fietsen, bij warm weer word de insuline sneller opgenomen dus is de kans op een hypo groter, dagje uit of vakantie hebben, je diabetes neem je overal mee naartoe! gelukkig gaat dit de ene dag beter dan de andere dag, en is dit voor iedereeen verschillend.

Onze zoon heeft inmiddels nu 10 jaar Diabetes en is nu 14 jaar, voor hem en vele andere mensen wil ik me inzetten om samen met u, Diabetes de wereld uit te krijgen! iedere euro is een stapje dichterbij genezing, en ze zijn al ver gekomen hierin. Maar er is nog steeds veel geld nodig want onderzoek heeft zin, geven heeft zin! Wij als gezin zijn vorig jaar in een diep dal terecht gekomen omdat Sem's diabetes zwaar ontregeld was met alle gevolgen van dien. 2 weken acute opname was nodig om hem stabiel te krijgen, en vooral te houden, nieuwe insuline theraphie, nieuw spuitschema, enz. Sem heeft dit ontzettend goed opgepakt, hij is van ver gekomen, en als wij zien waar hij nu staat, zien wij onze oude Sem weer terug zoals wij hem kennen, en kunnen wij alleen maar trots zijn! Diabetes maakt hem niet klein!  Maar het zou toch fantastisch zijn als hij samen met al die mensen zou kunnen genezen, dat er een oplossing komt! 

Diabetes word zwaar onderschat totdat je er zelf mee te maken krijgt. En u kunt heel eenvoudig mee helpen door een donatie te doen, iedere euro is een stapje dichterbij genezing, en samen wandelen wij diabetes de wereld uit! Helpt u mij mee? Alvast bedankt.

Met lieve wandelgroet,
Claudia van den Wijngaard-Tijssen.

---

In 2019 loopt Claudia weer de Nijmeegse 4-daagse: Lees alles over haar nieuwe actie.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 5 20-07-2018 | 07:55
€ 20 Claudia, een extra steuntje in de rug om jou morgen de laatste kilometers door te helpen! Succes kanjer! 19-07-2018 | 22:52
€ 15 Claudia, veel succes met de laatste kilometers! 19-07-2018 | 22:49
€ 10 19-07-2018 | 22:34
€ 10 19-07-2018 | 22:04
Bekijk alle

Claudia blogt voor Diabetestype1.nl

22-05-2018 | 16:55 Naast wandelen blogt Claudia sinds kort ook. In een gastblog op de type 1 community heeft ze het over Sem, wandelen en haar enorme uitdaging van 4x 50km. Benieuwd? De gehele blog lees je hier.
Lees meer