Opgeven, is geen optie!

Claudia van den Wijngaard-Tijssen
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 1.500 (17%)

Ik doe mee aan de Nijmeegse 4-daagse omdat ik het een te gek wandelevenement vind, waarbij je jezelf kan uitdagen, en doelen kunt stellen! Mijn doel: 4x50km uitlopen, en met een mooi bedrag de via gladiola over tegaan, voor het Diabetes Fonds.

Ik moet 4x40km lopen maar daag mezelf graag uit en loop de 4x50km. Dit word mijn 5de 4-daagse, ik weet wat ik kan verwachten, ik weet wat mijn valkuilen zijn, ik weet dat het zwaar word, maar daar zit dan ook de uitdaging in, je eigen door de pijn heen bijten, aanpakken en door bikkelen. Maar ik weet ook dat ik het kan, en ik weet ook dat het mega gezellig is en ontzettend leuk is, en ja het is ook verslavend. Het is geweldig om met zoveel nationaliteiten te lopen, 4-daagse verbroederd! Want opgeven, is geen optie! Ook mijn schoonvader Ruud gaat weer meedoen, voor de 15de keer en hij loopt de 4x40km, en helpt me mee, om tot een mooi eindbedrag te komen.

In 2008 kreeg onze zoon de diagnose diabetes type 1. Inmiddels is hij nu bijna 16 en gaat het nu, op dit moment aardig goed! Maar er zijn jaren geweest waarin het minder goed ging, maar ook bij hem geldt: Opgeven, is geen optie Dus graag loop ik weer voor het Diabetes Fonds om geld in te zamelen voor meer onderzoek, en daadwerkelijk mooie resultaten te zien! Onze zoon is 1 van de 1,2 miljoen Nederlanders met diabetes. Wat zou het mooi zijn om een zorgeloze toekomst tegemoed te gaan, niet meer eindeloos  prikken, spuiten, een leven zonder hypo's en hypers, niet na hoeven te denken met wat je eet en drinkt, geen koolhydrtaten tellen bij alles...een zorgeloos leven lijden, en niet meer ziek zijn, dat is toch wat we allemaal willen.

Help jij ons mee? Alvast bedankt!

Lieve wandelgroet van Claudia en Ruud

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 103 50% opbrengst babycapes, speendoekjes, knuffels en bijtringen met konijnenoren. Bedankt allemaal. 28-10-2020 | 20:42
€ 10 Dank voor het armbandje! Nu lekker een jaar lang extra trainen 🙃😉 09-07-2020 | 16:38
€ 30 Bedankt allemaal voor de koop van mijn tasjes, speelkubussen en babyknuffels. 20-06-2020 | 15:32
€ 40 19-05-2020 | 13:03
€ 27 Helft opbrengst verkoop tasjes en knuffels. Bedankt iedereen! Groet, Carol 16-05-2020 | 21:28