Help jij ook mee?

Doneer    Kom in actie

Een lang en gezond leven, dat willen we allemaal. Maar dat is niet vanzelfsprekend voor 1,2 miljoen mensen met diabetes in Nederland. Door in actie te komen en geld in te zamelen steun je het Diabetes Fonds. Dankzij jou kunnen we onderzoek financieren om diabetes beter te behandelen, te voorkomen en te genezen.

Dus: Let's DiaBeatit together!

Lees meer Lees minder
Bekijk alle

Doe mee met een van de bestaande evenementen of start je eigen actie. Dat kan alleen of met een team, je collega’s, je klas of bijvoorbeeld je kookclub. Kijk hieronder voor inspiratie. 

Kom in actie
Bekijk alle

NYMM - Digital Edition! Doe je mee?

17-06-2021 | 11:00 De New York Mini Marathon komt jouw kant op! Terwijl je op 2 oktober door je eigen woonplaats aan het hardlopen bent, waan jij je helemaal in New York dankzij hét NYMM-deelnemerspakket en een unieke podcast vol muziek en aanmoedigingen!  Iedereen vrij van diabetes. Daar rennen we voor! Het lopen van de 'echte' marathon van New York is voor velen een droom. Net als de genezing van diabetes. Daar dromen dagelijks 1,2 miljoen mensen in Nederland van. Het Diabetes Fonds haalt met de New York Mini Marathon – Digital Edition de droom dichter bij huis. Doe je mee? Behaal je hardloopgoals tijdens de NYMM - Digital Edition en kies voor een afstand die bij jou past! Ga voor de mini-marathon van 4.2 km, de kwartmarathon van 10.5 km of de halve marathon van 21 km.  Doe je mee? Wat ontvang je als je meeloopt op zaterdag 2 oktober? - Een download naar de enige echte NYMM podcast.  Vol muziek en aanmoedigingen krijg jij het New York-gevoel! - Een deelnemerspakket incl. startbewijs en medaille. - Routesuggesties. Zo ontdek je nieuwe hardloop-routes in de buurt. - Ter voorbereiding tips & tricks met onder andere een hardloopschema en gezonde recepten. - Een eigen online pagina waarmee je aan vrienden en familie kunt laten zien waarom je meedoet en hoe ze jouw inzet kunnen steunen en hiermee ook meer diabetesonderzoek mogelijk kunnen maken!  Dus schrijf je eenvoudig in voor €15 en kom waar je maar wil, alleen of samen, in actie. Help hiermee onderzoek naar betere behandelingen en de genezing van diabetes mogelijk maken. Iedereen vrij van diabetes. Daar komen we voor in actie! Meer informatie en aanmelden
Lees meer
Bekijk alle
€ 25

Anoniem

Aan: Berenloop voor Diabetes 23-09-2021 | 21:57