Marathon van Amsterdam

Nog te gaan

Loop jij met ons de Marathon van Amsterdam op zondag 20 oktober 2024? Kom in actie en laat je sponsoren om meer diabetesonderzoek mogelijk te maken!

 

De Marathon van Amsterdam is een unieke en wereldberoemde marathon. Er zijn vele hoogtepunten op de route. De start en finish in het Olympisch Stadion, het Rijksmuseum, de Amstel en het Vondelpark.

 

Hoe doe je mee?

Leuk dat je overweegt om mee te doen met Team Diabetes Fonds!

Haal minimaal € 500,- op en het startbewijs is van jou. Doe mee en laat je sponsoren om meer diabetesonderzoek mogelijk te maken! Ga je de uitdaging aan?

Contact en vragen

Heb je vragen over de Marathon van Amsterdam? Ga naar Veelgestelde vragen – TCS Amsterdam Marathon.

Wil je meer weten over de inschrijving of het Diabetes Fonds. Stuur dan een e-mail naar info@diabeatit.nl.

Hoe werkt het?

1. Maak een actiepagina aan.

2. Wij regelen je ticket voor de marathon en nemen contact met je op.

3. Laat iedereen in je omgeving weten dat je meedoet aan de Marathon van Amsterdam. En vraag hen je inzet te sponsoren via de link naar je pagina.

Als je minimaal € 500,- ophaalt, ontvang je een startbewijs voor de hele marathon. Daarnaast krijg je het unieke Diabetes Fonds- hardloopshirt. Zo ziet iedereen dat jij voor het Diabetes Fonds rent.

Iedereen vrij van diabetes. Daar rennen we voor.

De Marathon

De hoofdafstand tijdens de TCS Amsterdam Marathon is de marathon van ruim 42 km. Een marathon met een vlakke, snelle en historische route. Naast de hele marathon zijn er meerdere loopafstanden.

Geniet van wereldstad Amsterdam en loop langs de meest aantrekkelijke plekken van de hoofdstad.De route leidt je vlak langs de binnenstad van Amsterdam en kent vele hoogtepunten. Bijvoorbeeld het historische Olympisch Stadion waar de start en finish is. Hier is de sfeer onvergetelijk dankzij de supporters op de ere- en marathontribune. Deze marathon volgt een deel van de route van de Olympische Spelen in 1928: langs de Amstel, statige herenhuizen en oude molens. Je hebt bijvoorbeeld een mooi uitzicht op de Johan Cruyff Arena.

Meer informatie over de marathon vind je op tcsamsterdammarathon.nl.

Start

Starttijd: 09.00 - 09.30 uur
Start Area A: Olympisch Stadion (15.000 lopers)
Start Area B: Stadionweg (5.000 lopers)
Tijdslimiet: 6 uur

 

Finish

De finish is in het Olympisch Stadion.

 

Medaille


Iedere deelnemer ontvangt na de finish een medaille. Dit eremetaal kun je nog specialer maken door deze te personaliseren met jouw naam en prestatie. Doe dit bij de stand bij de brug tussen het Olympisch Stadion en Sporthallen Zuid.