Help jij ook mee?

Doneer    Kom in actie

Kom in actie voor een betere kwaliteit van leven voor mensen met diabetes. Door geld op te halen voor het Diabetes Fonds, draag je bij aan het financieren van onderzoek. Samen gaan we voor betere behandelingen en het voorkomen van diabetes. Met als uiteindelijke droom: genezing.

Lees meer Lees minder
Bekijk alle
Maak je inzet voor de Utrechtse Waterlinie Wandeltocht op 14 oktober 2023 extra bijzonder. Laat je inzet sponsoren om meer diabetesonderzoek mogelijk te maken! Wandel mee en geniet van al het moois van de Hollandse Waterlinie. Lekker wandelen voor het Diabetes Fonds Heb je een startbewijs bemachtigd op waterliniewandeltocht.nl en wil je jouw deelname extra bijzonder maken?  Meld je aan bij waterliniewandeltocht; Maak een persoonlijke of team-actiepagina aan; Deel de link naar je pagina; Laat jouw inzet sponsoren met donaties tijdens de wandeltocht. Op waterliniewandeltocht.nl lees je meer informatie over de wandeltochten zelf, de routes en de organisatie.
Bekijk alle

Doe mee met een van de bestaande evenementen of start je eigen actie. Dat kan alleen of met een team, je collega’s, je klas of bijvoorbeeld je kookclub. Kijk hieronder voor inspiratie. 

Kom in actie
Bekijk alle

Wandel mee voor het Diabetes Fonds!

21-09-2023 | 10:27 Op zaterdag 14 oktober wordt de Utrechtse Waterlinie weer het toneel van een onvergetelijke wandelervaring. Het belooft een dag vol plezier en beweging te worden. Loop jij die dag ook mee voor meer onderzoek naar diabetes? Jouw deelname en de donaties die je ontvangt, zullen bijdragen aan belangrijk diabetesonderzoek.Doe mee! Schrijf je vandaag nog in voor de Utrechtse Waterlinie Wandeltocht op waterliniewandeltocht.nl en maak jouw wandeltocht extra bijzonder door je inzet te laten sponsoren op Diabeatit.  Wandel mee voor het Diabetes Fonds Kies jouw avontuur De Utrechtse Waterlinie Wandeltocht biedt voor elk wat wils. Met 6 verschillende routes is er een uitdaging voor wandelaars van alle niveaus: 5 km: Ideaal voor gezinnen en ouderen. 10 km: Een mooie middenweg voor wie wat meer kilometers wil maken. 14 km: Ontdek de prachtige Waterlinie op deze middellange route. 20 km: Voor degenen die houden van een stevige wandeling met veel natuurpracht. 24 km: Geniet van een uitgebreide verkenning van de Utrechtse Waterlinie. 32 km: Voor de ervaren wandelaars die klaar zijn voor een flinke uitdaging. Naast de schitterende routes en het prachtige landschap, kun je tijdens de wandeltocht andere enthousiaste wandelaars ontmoeten op het gezellige start- en finishplein bij het fort van de 21e eeuw naast Stadion Galgenwaard. Lees meer
Lees meer
Bekijk alle
€ 10

Anoniem

Aan: Team Priscilla 22-09-2023 | 06:54