Help jij ook mee?

Doneer    Kom in actie

Een lang en gezond leven, dat willen we allemaal. Maar dat is niet vanzelfsprekend voor 1,2 miljoen mensen met diabetes in Nederland. Door in actie te komen en geld in te zamelen steun je het Diabetes Fonds. Dankzij jou kunnen we onderzoek financieren om diabetes beter te behandelen, te voorkomen en te genezen.

Dus: Let's DiaBeatit together!

Lees meer Lees minder
Bekijk alle
Maak hier eenvoudig je eigen persoonlijke actiepagina aan! Organiseer een diner, laat je sportieve inzet sponsoren of verkoop (zelf)gemaakte spullen. Alles kan om meer onderzoek naar diabetes mogelijk te maken. Bedenk je eigen actie en start hem hier.
Bekijk alle

Doe mee met een van de bestaande evenementen of start je eigen actie. Dat kan alleen of met een team, je collega’s, je klas of bijvoorbeeld je kookclub. Kijk hieronder voor inspiratie. 

Kom in actie
Bekijk alle

Loop de New York Mini Marathon in Rotterdam!

15-12-2021 | 16:00 Zaterdag 14 mei 2022 halen we New York weer naar Rotterdam! Voor één dag toveren we delen van de Havenstad om tot een (mini) marathonparcours met een  Amerikaans tintje. Zigzaggend tussen wolkenkrabbers, langs het water en de brug, door naar de finish. Ren je mee?De New York Mini MarathonAls je van hardlopen houdt is de New York Mini Marathon hét event voor jou. Zeker wanneer je wilt helpen om de genezing van diabetes een stap dichterbij te brengen. Of je nu een beginner of een fanatieke hardloper bent; we beloven je op 14 mei een prachtige dag met onvergetelijke ontmoetingen en ervaringen. Keuze uit 4 routes: 4.2 KM, 10.5 KM, 21 KM en de Kidsrun. Inschrijfgeld: €20 (early bird tot 14 februari), regulier tarief €27,50 en €10 voor de Kidsrun. Meer informatie Waarom?Omdat het lopen van de echte New York-marathon voor velen een droom is. En ook wij hebben een droom. En dat is diabetes genezen voor meer dan 1 miljoen mensen in Nederland. Door deel te nemen aan de New York Mini Marathon help je mee onze droom werkelijkheid te maken. Daarmee doe je niet alleen iets moois voor jezelf, maar ook voor iedereen met diabetes.Iedereen vrij van diabetes. Daar rennen we voor!
Lees meer
Bekijk alle
€ 50

Tabitha

Fantastisch doel! Aan: Doppen inzamelen 16-01-2022 | 21:42