Help jij ook mee?

Een lang en gezond leven, dat willen we allemaal. Maar dat is niet vanzelfsprekend voor 1,2 miljoen mensen met diabetes in Nederland. Door in actie te komen en geld in te zamelen steun je het Diabetes Fonds. Dankzij jou kunnen we onderzoek financieren om diabetes beter te behandelen, te voorkomen en te genezen.

Dus: Let's DiaBeatit together!

Lees meer Lees minder
Bekijk alle
Vraag bij een speciale gelegenheid om een gift voor het Diabetes Fonds in plaats van cadeaus. Een prachtig gebaar dat onderzoek naar diabetes mogelijk maakt. En een heel mooi cadeau voor 1,2 miljoen mensen in Nederland met diabetes. Wil jij ook jouw verjaardag of een andere gelegenheid doneren? Klik op "kom in actie" om een eigen pagina aan te maken waar vrienden en familie kunnen doneren of op doneer nu als je een reeds opgehaald bedrag eenvoudig wilt overmaken. Heb je nog vragen? Bel of mail ons. Wij helpen je graag verder.
Bekijk alle

Doe mee met een van de bestaande evenementen of start je eigen actie. Dat kan alleen of met een team, je collega’s, je klas of bijvoorbeeld je kookclub. Kijk hieronder voor inspiratie. 

Kom in actie
Bekijk alle

Corona en diabetes

01-04-2020 | 00:00 Het coronavirus zorgt voor een moeilijke en onzekere tijd. Daarom heeft Nederland maatregelen genomen, om de verspreiding van het virus te beperken. Het RIVM ziet mensen met diabetes als een kwetsbare groep. Wat betekent dit? We snappen dat je veel vragen hebt. Ga voor antwoorden en de meest actuele informatie naar diabetesfonds.nl.  Vanwege de huidige situatie moeten we allemaal zoveel mogelijk thuisblijven en afstand bewaren. Een groot deel van de Diabetes Fonds medewerkers werkt vanuit huis. Dat is in deze situatie de beste manier om onze informatievoorziening actueel te houden en te doen waar we voor bestaan: onderzoek doen om diabetes beter te kunnen behandelen en genezen. Ook jij hoeft niet stil te zitten, je kunt vanuit je eigen huis in actie komen. Juist nu! Wij hebben wat tips en ideeën op een rijtje gezet hoe jij vanuit huis, of met genoeg afstand, bezig kan blijven én in actie kan komen voor een ander en het Diabetes Fonds. #thuisinactie komen? 
Lees meer
Bekijk alle
€ 10

Anoniem

Wat een mooi initiatief Bas. Je zus zal trots op je zijn! Groet, Bas Kielen Aan: Huiskamerconcert Bas 08-04-2020 | 11:09