“Zwartsluis onder Zeil“ - zaterdag 20 mei

23-05-2023 | 17:09

Het is zover... dat waar we een aantal weken naar toe geleefd hebben. We hebben hard gewerkt om mooie kunststukjes te maken voor de verkoop braderie! We starten om 9.00 uur met een mooie zonnige stralende dag, dat kan al niet meer stuk!! De braderie moest even op gang komen, maar de sfeer was buitengewoon goed. Buiten de kraam en binnen een prachtige expositie van schilderkunst / groep PROFONDO. We hebben veel mooie kunstwerken verkocht, en veel gepraat over het actuele stamcel onderzoek Diabetes type 1. We hebben schrijnende verhalen gehoord van gezinnen en families, de impact is enorm op het leven van kinderen en jong volwassenen. Maar we hebben ook gelachen en fijne gesprekken met elkaar gehad wat ook erg belangrijk is.

De klasgenoten van Lizzie uit groep 7 Arembergschool die allemaal zo druk zijn geweest met hun schilderijtje kwamen massaal hun schilderijtje terug kopen voor heel veel geld! Wat een TOPPERS!!!!

Omstreeks 11.00 uur werd ik live geïnterviewd op de radio Zwartewater FM om iets meer te vertellen over de actie, en ik was best gespannen, niet mijn sterkste kant!! Het is nog terug te luisteren op Zwartewater FM 20 mei, de uitzending 11.00 uur. Ik ben de derde persoon van het interview, je kunt niet doorspoelen volgens mij!

We waren aan het eind van de dag moe maar voldaan. Er is ontzettend veel verkocht/gedoneerd. HARTVERWARMEND!!

De opbrengst van alleen al zaterdag 20 mei:

  • gedoneerd via QR code: € 2.154,-
  • contanten braderie: € 2.015,40
  • het voorlopige eind bedrag nu € 8.282

Fantastisch!!

We hebben nog een paar mooie kunstwerken staan, een (giclee de print wordt gedrukt van het originele kunstwerk met kostbare pigment inkten op zuurvrije materialen de papiersoorten zijn ook gecoat, een prachtig resultaat.) zie foto’s. Het meisje met de parel en Mystic. Geschilderd door Annie van Dijk. Voor info: 06- 54950248 of e-mail: eksterglitter@hotmail.com

Misschien nog een leuk idee om cadeau te geven aan familie, vrienden of andere festiviteiten!!

 

Alles voor het actuele stamcelonderzoek, help diabetes type 1 de wereld uit!!

U kunt nog steeds doneren op de actiepagina. Blijf het Diabetes Fonds steunen a.u.b.

 

Nogmaals bedankt voor alle donaties!

Namens Lizzie de Vries, de schildersgroep PROFONDO en Annie van Dijk