Samen verslaan wij Diabetes

Jan-Willem van der Lingen
van totaal € 200 (48%)

Hallo allemaal, ik ben Jan-Willem van der Lingen

Ik heb diabetes type 1, een chronische ziekte. Hypo’s en hypers (schommelingen in bloedwaardes) zorgen elke keer weer voor een aanslag op je organen. Er komt meer bij kijken dat dat de meeste mensen denken. Door die schommelingen wordt je in de ochtend wakker en dan voelt het alsof je al een marathon hebt gelopen. En natuurlijk het spuiten, altijd meten en rekenen met koolhydraten, en dat elke dag opnieuw. Er zijn gelukkig al veel methodes om dit makkelijker te maken. Hier helpt onder andere het Diabetes Fonds aan mee. Nu ga ik geld inzamelen voor het Diabetes Fonds en dus ook voor nieuwe methodes om diabetes te behandelen. En u kunt helpen! Dit kan op verschillende manieren.

Manier 1: u kunt bierdoppen inzamelen en die bij mij brengen zodat ik daar geld mee kan ophalen. (Als u in de buurt woont en mijn adres weet, of ik kom ze ophalen.)

Manier 2: Doneren via de mijn pagina op het DiabtesFonds actie website! (https://www.diabeatit.nl/actie/janwillem) al het geld gaat rechtstreeks naar het Diabetes Fonds. U kunt ook als bedrijf doneren en dan wordt uw logo op de website vermeld! U kunt mij en duizenden andere mensen met diabetes helpen. Wilt u op een andere manier mij helpen dat kan! Stuur dan een mail naar jwvdlingen@gmail.com.

 

Alvast bedankt!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 10 Voor onze janwillem 30-11-2018 | 19:16
€ 5 29-11-2018 | 19:08
€ 7,50 Ik vind dat je een goed doel hebt! 29-11-2018 | 16:05
€ 5 28-11-2018 | 21:51
€ 5 28-11-2018 | 17:33
Bekijk alle

Nieuwsupdate 2

26-12-2018 | 19:49   !UPDATE Actie diabetesfonds!We krijgen steeds meer bierdopjes (appelmoes en jam deksel kunnen ook gespaard worden!) van heel veel mensen bedankt hiervoor! Ik heb een nieuwe ton aangeschaft en die zit al bijna vol!! (Zie fotos op facebook). Deze actie gaat voorlopig nog door dus blijven sparen!Ideeen of tips om geld in te zamelen zijn welkom! Doneren kan nog steeds www.diabeatit.nl/actie/janwillem.
Lees meer