#thuisinactie

Vanwege de huidige situatie rondom het coronavirus gaan veel feestjes, familiebezoeken en sportevenementenis voorlopig helaas niet door. Daarom hebben wij wat ideeën en leuke tips op een rijtje gezet hoe jij vanuit huis, of met genoeg afstand, bezig kan blijven. Kom #thuisinactie voor een ander én voor het Diabetes Fonds.

 

Een online quiz leiden? Een online concert of dansworkshop organiseren? Kan je enkele goochel trucs of ben je een moppenheld? Zet je talent in en houd een ander zoet met een online optreden. 
Organiseer een online optreden!


Ontwerp en verstuur kaartjes. Start met bakken of schilderen. Maak net als Evie de leukste scrunchies of net als Ingrid de liefste haaksels. En verkoop je creaties online.
Creatievelingen gezocht!


En ben je toevallig de aankomende tijd jarig of heb je iets te vieren en wil je dit niet zomaar voorbij laten gaan? Vraag in plaats van cadeaus een donatie aan het Diabetes Fonds. Een prachtig cadeau met een mooi gebaar!
Iets te vieren?

 

Een lang en gezond leven, dat willen we allemaal. Maar dat is niet vanzelfsprekend voor 1,2 miljoen mensen met diabetes in Nederland. Door ook nu in actie te komen en geld in te zamelen help je onderzoek te financieren om diabetes beter te behandelen, te voorkomen en te genezen.

Het is begrijpelijk dat het coronavirus vragen oproept. Zeker als jij of iemand die je kent diabetes heeft. Op diabetesfonds.nl staan daarom antworden op vragen over het virus en diabetes.

Voor richtlijnen en algemene informatie over het virus kan je kijken je op de website van het RIVM

 

Thuis een video opnemen? Hier wat tips om een video te maken als je #thuisinactie komt! Video tips
Hoe maak ik mijn pagina feestelijker? Wil je jouw 'iets te vieren' pagina feestelijker maken? En wil je alle tips weten om jouw pagina op allerlei manieren te delen? Download dan de pagina tips! Pagina tips