SugarFam

SugarFam geeft diabetes kleur!
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 3.000 (75%)

SugarFam geeft diabetes kleur!

Kijk voor meer informatie op de website. 


Een insulinepomp die je altijd op je lichaam draagt moet er uit kunnen zien zoals jij dat wilt! SugarFam levert kleurrijke, herbruikbare hoesjes van hoogwaardige kwaliteit voor de Omnipod.
Een knalkleur die bij je outfit past, of juist een subtiele kleur om de pomp minder te laten opvallen; SugarFam is er voor iedereen met een Omnipod! 

We kunnen diabetes opvrolijken, maar genezen helaas niet. Wel kunnen we daarmee helpen! Daarom dragen wij van elk verkocht product een deel af aan het DiabetesFonds. Let's Diabeatit together!


Bekijk alle
€ 1.000 SugarFam bestaat nu 1 jaar en we hebben samen met jullie weer een mooi bedrag opgehaald! Bedankt allemaal <3 21-02-2020 | 10:01
€ 15 Super mooi bedrijf met ambitieuze en enthousiaste ondernemers 06-11-2019 | 15:49
€ 5 06-11-2019 | 15:05
€ 112 Algemene donatie 02-04-2019 | 17:55
€ 36,50 Opbrengst verkopen SugarFam Student Company 07-02-2019 | 10:05
Bekijk alle

Samen geven we kleur aan diabetes

21-02-2020 | 12:41 Samen geven we kleur aan diabetes SugarFam bestaat nu 1 jaar en we hebben samen met jullie weer een mooi bedrag opgehaald! Anderhalf jaar geleden zijn we begonnen als schoolproject met het ontwikkelen van herbruikbare covers voor de Omnipod. Iets wat je altijd op je lichaam draagt, je zelfs in leven houdt, moet er uit kunnen zien zoals jij dat wilt, toch? Dat vinden wij ook. Inmiddels zijn we nu een jaar als bedrijf bezig met het ontwikkelen en verkopen van herbruikbare, kleurrijke hoesjes voor de Omnipod. En met succes. Met blije klanten van over de hele wereld geven we samen, hoesje voor hoesje, diabetes kleur!  FreeStyle Libre Ondertussen hebben wij natuurlijk ook niet stil gezeten. We zijn achter de schermen druk bezig geweest met het ontwikkelen van een nieuwe productlijn; hoesjes voor de FreeStyle Libre! Nu de FreeStyle Libre (eindelijk!) vergoedt wordt door de verzekering en zo voor heel veel mensen hun diabetes weer een stukje leefbaarder maakt willen wij er ook voor deze groep zijn. Want iedereen verdient een beetje kleur in zijn of haar leven! :) Met trots kunnen we (heel) binnenkort een kleurrijke lijn covers voor de FreeStyle Libre toevoegen aan ons assortiment! Hou onze website in de gaten, schrijf je daar in voor de nieuwsbrief of volg ons op Instagram (@sugarfamcover) om zo op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen. Let’s Diabeatit Together!Diabetes een beetje leuker maken en opvrolijken kunnen we, maar genezen helaas niet. Wel kunnen we daarmee helpen! Daarom dragen we van ieder verkocht product een deel af aan het DiabetesFonds. Vandaar ook deze mooie donatie, samen en dankzij jullie bij elkaar gebracht! Dankjulliewel! <3
Lees meer