Team Laura

Bierdoppen verzamelen voor genezing naar Diabetes type 1
van totaal € 2.000 (0%)

Wij komen samen in actie voor het Diabetes Fonds.
Mijn naam is Laura Stam, ik ben 19 jaar en heb al bijna 6 jaar diabetes type 1. Ik wil graag mijn steentje bij dragen naar genezing van diabetes type 1.

Wil je ons hierbij helpen? Dat kan! Je kunt alle ijzeren bierdopjes inzamelen, van een biertje, cola flesje etc. Je kunt deze bij mij, of een inleverpunt bij jou in de buurt inleveren. Dan zorg ik ervoor dat de dopjes terecht komen bij de juiste persoon. Het geld dat deze dopjes ophalen per kilo gaat naar het diabetes fonds voor wetenschappelijk onderzoek. Namens team Laura, bedankt!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.