De prestatietracker: Houd je kilometers bij!

Goed nieuws: Tegenwoordig is het mogelijk om je sportieve prestaties bij te houden op je actiepagina door je hardloop-, wandel-, fiets-, zwem-, skeeler-, of schaatskilometers te registreren! Naast dat het handig is voor jou om te zien hoe ver je al bent met je sportieve doel of voorbereidingen, is het voor donateurs ook leuk om te zien welke afstand je hebt afgelegd. Hoe het werkt lees je hieronder.

 

1. Zodra je een eigen actiepagina hebt aangemaakt log je in door op het icoontje te klikken:

 

 

2. Ga naar het tabblad 'prestaties' en stel je doel in:

 

3. Voeg handmatig een prestatie toe óf koppel je Strava-account om automatisch je Strava activiteiten te synchroniseren met je actiepagina. 

Handmatige prestaties kun je gebruiken als je bijvoorbeeld een sporthorloge of je telefoon gebruikt om je afstanden bij te houden. Je vult je kilometers dan handmatig achteraf in. Je geeft aan welke activiteit je hebt uitgevoerd, je geeft de prestatie een naam en indien gewenst een omschrijving.

 

Voor de koppeling met Strava moet je connecten via de oranje knop en de app toestemming geven.
Goed om hierbij te weten:
- Je moet sportprestatie op ''zichtbaar voor iedereen'' zetten zodat ze op je actiepagina zichtbaar worden.
- Wil je dat een door Strava geregeristreerde rit niet op je pagina komt, dan dien je die in Strava op privé te zetten.
- Het kan tot 10 minuten duren voor je activiteiten op je pagina zichtbaar wordt

 

4. Je kunt handmatige activiteiten achteraf ook wijzigen. Strava activiteiten kun je alleen verwijderen:

 

 

 5. Je kilometers worden bij elkaar opgeteld: Er wordt bijgehouden hoeveel kilometers en procent van je doel je hebt bereikt. Dit is voor je donateurs dan ook zichtbaar onder je donatieteller.

 

Zo, dat was het! Succes en veel plezier met het tracken van je activiteiten. Heb je nog vragen? Dan kun je altijd even mailen naar info@diabeatit.nl.