Ultramarathon van 110km op Bali voor een toekomst zonder diabetes!

Nick Ebbelaar
van totaal € 10.000 (0%)
0 m Afgelegd
Mijn doel 110 km | Bereikt 0%

Ik ben Nick en als iemand die leeft met diabetes type 1, wil ik een verschil maken in de strijd tegen diabetes. Met jouw hulp en steun, start ik op donderdag 2 november een Ultramarathon van zuid naar noord Bali, dit is een totale afstand van 110 km, inclusief het overwinnen van een berg van 1700 meter. Mijn doel is om meer onderzoek naar diabetes mogelijk te maken en uiteindelijk te streven naar een wereld zonder deze ziekte.

Als iemand met diabetes type 1 begrijp ik de uitdagingen en de impact van deze nare ziekte. Maar ik wil bewijzen dat ondanks deze ziekte, alles mogelijk is. Met deze actie wil ik niet alleen mijn eigen grenzen verleggen, maar ook anderen met diabetes inspireren om te geloven in zichzelf en zich niet tegen te laten houden door deze ziekte.

Het avontuur dat ik tijdens deze actie ga beleven, kun je volgen op mijn Instagram-account @nickebbelaar nadat de ultramarathon is voltooid. Mis geen enkel moment van deze reis en blijf op de hoogte door mijn Instagram-account in de gaten te houden.

Hoe kun jij helpen?

Door mijn actie te steunen en te doneren, draag je bij aan diabetesonderzoek en geef je ons de kans om vooruitgang te boeken in de behandeling en uiteindelijk te werken aan een wereld zonder diabetes. Elke bijdrage, groot of klein, wordt enorm gewaardeerd.

Ook door mijn actie te delen met andere zorgen we voor een groter bereik om nog meer uit deze actie te halen voor het diabetes fonds. Deel bijvoorbeeld mijn actie op social media of stuur de link van mijn actiepagina door naar vrienden en familie. Samen kunnen we meer bewustzijn en steun genereren voor diabetesonderzoek.

Steun de actie en help mij, en alle anderen die met diabetes leven, op weg naar een gezondere toekomst.

Alvast bedankt voor je steun!

xxx Nick

Sponser worden? Stuur mij een mailtje op nick.ebbelaar@gmail.com

Bekijk alle
€ 20 Succes Nick🫶🏼 23-10-2023 | 19:19