M

Stap voor Diabetes: Lynn op Zandvoort Circuit!

Myron Janssen

( Lid van team: Lynn op Zandvoort Circuit! )

van totaal € 2.000 (79%)

Beste vrienden, familie en mede-supporters,


Wij willen heel graag geld inzamelen voor het onderzoek naar de genezing van diabetes!

Daarom gaan Lynn, Romy (mama) en Myron (papa) deelnemen aan de sponsorloop op het legendarische Circuit van Zandvoort! Heel bijzonder en mooi om dit samen te doen. Myron zal een heel rondje circuit hardlopen en onze dappere Lynn zal met mama een indrukwekkende 900 meter afleggen.


Diabetes is een aandoening die wereldwijd miljoenen mensen treft, waaronder onze dochter Lynn (net 4 jaar). Wij hebben de diagnose voor onze dochter een maand voor haar 4e verjaardag te horen gekregen. Met de woorden ‘Je hebt diabetes type 1’ is haar en ons onbezorgde leventje voorbij; alles staat in het teken van een zo goed mogelijke controle op de bloedsuikers. Niet alleen voeding heeft invloed op de bloedsuikers, zoals velen misschien denken, maar nog zo veel meer… De spanning voor een kinderfeestje, een ritje in de achtbaan, het klimmen en klauteren in Ballorig, een ‘normale’ verkoudheid, het rennen van een sponsorloop...


Het onder controle houden van de bloedsuikers is iets wat ons voortdurend bezighoudt en waar wij rekening mee moeten houden. Het is een strijd die dagelijks gevoerd wordt door velen, en het is tijd om meer te doen om deze strijd te ondersteunen. Want wij zouden zo graag willen dat diabetes te genezen is!


Hoewel de huidige technologieën al veel hebben betekend voor het makkelijker maken van het dagelijkse leven van mensen met diabetes, zijn er nog steeds veel beperkingen waar zij mee te maken hebben. Er is nog een lange weg te gaan, voordat we een echte genezing kunnen vinden. Maar dit willen wij, dus het kán!


Daarom willen wij jullie allemaal oproepen om ons te steunen. Samen kunnen we het verschil maken. Samen kunnen we hoop bieden aan degenen die leven met diabetes, en streven naar een wereld waarin deze aandoening niet langer een belemmering vormt voor een leuk, onbezorgd en gezond leven. Elke financiële bijdrage zal bijdragen aan het vergroten van de kansen op een toekomst zonder diabetes.


Dank je wel voor jullie steun. Samen zijn we sterker. #Diabeatit!

Groetjes,

Lynn, Myron (papa), Romy (mama) en Aimy (zus).

Bekijk alle
€ 25 22-03-2024 | 14:23
€ 10 20-03-2024 | 06:32
€ 5 19-03-2024 | 17:37
€ 25 19-03-2024 | 08:07
€ 10 18-03-2024 | 23:44