Ironman voor Diabetes

Marinus Oosters
van totaal € 5.000 (0%)

De reden dat ik een Ironman ga doen?!

Op dit moment is er niet genoeg geld voor het Diabetes Fonds om onderzoek te doen. Daarom zet ik mij in om geld in te zamelen om verder onderzoek mogelijk te maken. Er is al € 3.040 euro opgehaald op mijn eigen actiepagina: https://www.diabeatit.nl/fundraisers/marinus-oosters

Ik ben Marinus Oosters, 23 jaar oud en houd van een uitdaging. Op dit moment werk ik fulltime als IT-consultant bij Capgemini, doe ik aan tennis en speel ik euphonium in een harmonie-orkest en probeer elke dag van het leven te genieten. Hoe meer uitdagingen ik mijzelf kan stellen hoe leuker ik het leven vind. Wil je op de hoogte blijven van mijn reis, volg mij dan op mijn instragrampagina: @marinusironman en via Strava: @marinusoosters. 

Ironman 140.6
Een Ironman is een hele triathlon die bestaat uit 3 onderdelen, zwemmen, fietsen en hardlopen. Ironman 140.6 staat voor de totale afstand in mijl. Het is in totaal 226,4 km onderverdeeld in 3,8 km zwemmen, 180 km fietsen en 42,195 km hardlopen.

Diabetes is helaas nog steeds een ongeneeslijke ziekte, 1,2 miljoen Nederlanders leiden onder deze ziekte. Dat betekent dat 1 op de 14 Nederlanders diabetes heeft en gemiddeld komen hier 150 Nederlanders per dag bij!

Helaas lijden mijn eigen vriendin, vader en tante aan deze ongeneeslijke ziekte. Zij zullen de rest van hun leven, elke dag, moeten omgaan met dit ongemak. Diabetes is nu nog ongeneeslijk, maar hier kan verandering in komen. Mijn streefdoel is om €5.000 op te halen zodat er meer onderzoek gedaan kan worden naar genezing.

Wil je onderdeel zijn van mijn avontuurlijke reis en mij dat extra zetje in mijn rug geven door te doneren, doneer dan hieronder voor het Diabetes Fonds! 

Alvast Hartelijk bedankt!!