Ik ren de Zandvoort Circuit Run voor Diabetes Fonds

Jorn Moret

( Lid van team: Team Bas van de Goor Foundation )

van totaal € 200 (197%)

Tien jaar geleden is mijn leven ingrijpend veranderd. Bij mij werd type 1 diabetes vastgesteld, een aandoening die mijn vrijheid plotseling inperkte. Het betekende de start van een leven waarin elk hapje eten, elke inspanning en activiteit nauwlettend moest worden overwogen en gemanaged.

Deze tien jaar hebben me geleerd wat het betekent om constant op je hoede te moeten zijn; het continu berekenen van koolhydraten, het inschatten van insuline doses, en het rekening houden met talloze factoren die mijn bloedsuikerspiegel beïnvloeden, zoals lichaamsbeweging, ziekte, stress niveaus, hoeveelheid slaap, buitentemperatuur, en zelfs de kleinste verandering in mijn routine kunnen mijn glucose waarden beïnvloeden. De impact van bloedsuiker schommelingen op mijn energieniveau, focus en algehele gezondheid is enorm. Een kleine misstap kan alles ontregelen en letterlijk mijn dag verpesten.

Door mee te lopen, wil ik de aandacht vestigen op de realiteit van leven met diabetes en de impact die het heeft op individuen en hun geliefden. Het is een oproep tot actie, een signaal dat we samen sterker zijn in de strijd tegen deze ziekte. Mijn hoop is dat we, door onze inspanningen en vastberadenheid, een stapje dichter bij een wereld komen waarin diabetes niet langer een levenslange last is, maar een overwonnen uitdaging. Dit is waarom ik loop. Voor hoop, voor vooruitgang, en voor een toekomst waarin we vrij kunnen zijn van diabetes.

Bekijk alle
€ 25 Mooi dat jullie dit doen en voor een heel goed doel! 24-03-2024 | 22:23
€ 15 Ik ben zelf diabeet, vreselijke ziekte! 24-03-2024 | 13:29
€ 15 24-03-2024 | 13:06
€ 15 Ik vind het belangrijk dat er onderzoek kan worden gedaan naar Diabetes, zowel ter voorkoming van/ optimaliseren van kwaliteit van leven voor de diabetespatient 24-03-2024 | 12:41
€ 10 24-03-2024 | 11:37