Handwerken voor het Diabetes Fonds

Team Handwerkmarkt

( Lid van team: Handwerkmarkt )

van totaal € 2.000 (2%)

Ben jij een creatieveling en wil je graag met het verkopen van jouw handgemaakte producten bijdragen aan het Diabetes Fonds?

Ga naar "Handwerken voor het goede doel" op Handwerkmarkt

Of ben je opzoek naar een waardevol, uniek cadeau waarmee je het Diabetes Fonds steunt? 

Bekijk de handgemaakte producten die bijdragen aan het Diabetes Fonds

----------------------------------------------

Onzettend veel creatievelingen maken producten voor het goede doel. Om deze kanjers hierbij te helpen hebben wij samen met onze verkopers op Handwerkmarkt een nieuwe functionaliteit bedacht waardoor je op een makkelijke manier je handgemaakte producten kan verkopen en daarbij automatisch kan bijdragen aan een door jouw gekozen goede doel, waaronder het het Diabetes Fonds.

Maar ook als klant is je hulp hard nodig! Als je opzoek bent naar een mooi cadeau en ook extra wil bijdragen aan het Diabetes Fonds, kan je op Handwerkmarkt de producten filteren waarbij een deel van de verkoopprijs wordt gedoneerd aan het Diabetes Fonds. Dankzij jouw aankoop komt dit geld vrij om te kunnen doneren, wat een hele mooie extra waarde geeft aan het unieke, handgemaakte cadeau. 

-----------------------------------------------

Wat is Handwerkmarkt: Handwerkmarkt is een Nederlands platform voor het kopen en verkopen van handgemaakte producten. Ons doel is om Nederland bewust te maken van alle prachtige, handgemaakte producten die op eigen bodem gemaakt worden en creëren een gezellige verzamelplek voor al het creatieve talent in Nederland. Wij vinden dat alle creatievelingen een podium verdienen, hoe groot of klein ambities ook zijn. Iedereen is dus welkom om op het platform zijn/haar producten te verkopen, van hobbyisten tot kleine ondernemers. Samen laten we Nederland ervaren hoe persoonlijk, uniek en waardevol handgemaakte producten kunnen zijn. 

-----------------------------------------------

Wat is de connectie met de goede doelen: Samen met onze verkopers willen we zo veel mogelijk mensen blij maken met een uniek, persoonlijk, handgemaakt cadeau. Heel veel creatievelingen uiten dit nu al door hun opbrengst te delen met een goed doel, waardoor ze niet alleen de koper en de ontvanger maar ook de rest van de maatschappij blij maken met hun handgemaakte producten. Als platform geven we deze initiatieven heel graag extra steun zodat we samen met onze verkopers en samenwerkende goede doelen een mooie win-win-win kunnen creëren. We hopen zo dat niet alleen wij blij worden van de groei van Handwerkmarkt maar ook dat we daardoor steeds meer kunnen betekenen voor onze verkopers, de klanten, onze partners en dat we samen ons steentje kunnen bijdragen aan de maatschappij. Alleen kan je veel, maar samen kan je nog veel meer!

------------------------------------------------

Wat kost het om producten te verkopen en bij te dragen aan een goed doel via Handwerkmarkt: 

- Op Handwerkmarkt kan je gratis 5 producten te koop aanbieden. 

- De verkoper kiest zelf welk bedrag naar welk goede doel gaat.

- 100% van het gekozen bedrag gaat naar het goede doel.

- Van de overige winst voor de verkoper gaan alleen eventuele transactiekosten af. Wij werken namelijk niet met advertentiekosten of commissies! 

-----------------------------------------------

Heb je verder nog vragen? Neem dan contact met ons op via info@handwerkmarkt.nl dan helpen we je graag persoonlijk verder.

Bekijk alle
€ 15 16-01-2024 | 17:23
€ 5 Dit is het opgehaalde bedrag van Q2 + Q3 2021 door de makers van Handwerkmarkt! 18-10-2021 | 09:06
€ 6 Dit is het opgehaalde bedrag van Q1 2021 door de makers van Handwerkmarkt! 08-04-2021 | 09:21
€ 5 Gelukkig nieuwjaar! Dit is het opgehaalde bedrag van Q4 door de makers van Handwerkmarkt! 04-01-2021 | 08:45
€ 5 01-07-2020 | 22:38