Handwerkfestijn 2020

van totaal € 25.000 (0%)

Het Handwerkfestijn kan dit jaar helaas niet doorgaan. De organisatie kan de anderhalve meter afstand niet handhaven en daardoor kan de veiligheid van bezoekers en medewerkers niet garandeerd worden. Lees voor meer informatie het nieuwsbericht. We hopen jullie snel weer te mogen verwelkomen! 

Jaarlijks Handwerkfestijn

Op vrijdag 25 september en zaterdag 26 september 2020 zou de 14de editie van het Handwerkfestijn in Hoevelaken plaats vinden. De markt voor creatievelingen met allerlei handwerkmaterialen, stoffen en wol. Marja Leijtens organiseert samen met tientallen vrijwilligers jaarlijks dit prachtige evenement. De opbrengst van het Handwerkfestijn gaat naar onderzoek naar diabetes type 1.

Locatie: Harco Hoveniers, Hogebrinkerweg 50, 3871 KN Hoevelaken.

Gezocht

Heb je nog materialen, pakketten of boeken op het gebied van handwerken en andere handvaardigheidstechnieken die ongebruikt blijven liggen? Geef ze een tweede ‘leven'. Marja zoekt altijd:

  • Schenkingen van alles op het gebied van handwerk en andere handvaardigheidstechnieken
  • Medewerkers voor de verkoop van handwerk en handvaardigheidsmaterialen 
  • Sponsoren

Voor meer informatie, neem contact op met Marja via de email: marjaleijtens@kpnplanet.nl. Of bekijk de Facebookpagina van het Handwerkfestijn 

Bekijk alle

Nieuwsbrief 2       

31-07-2020 | 15:19 Het Handwerkfestijn gaat in 2020 niet door.      We hebben er met velen ook dit jaar naar uitgekeken maar... helaas kan het Handwerkfestijn op 25 en 26 september 2020 NIET doorgaan. De anderhalve meter afstand kunnen wij niet handhaven en daardoor kunnen we de veiligheid van bezoekers en medewerkers niet garanderen. DUS DIT JAAR GEEN: …partytenten opbouwen en honderden dozen sjouwen … …verassende blikken bij het uitpakken van de dozen… …geen reünie van trouwe medewerkers… …verwachtingsvolle gezichten bij de ingang van de tenten op de verkoopdagen… …tevreden kopers, die blij zijn met hun aankopen… …terras met mensen die genieten van hun consumptie van Sloop on Tour… …creatief bloemwerk… …plantjes kopen bij de zorgkwekerij Harcohof… …mooie samenwerking met de medewerkers van de zorgkwekerij… …geen volle weilanden met geparkeerde auto’s… …ontmoeting met de directeur en medewerkers van het Diabetes Fonds. MAAR WEL: …een welverdiend dank je wel aan alle medewerkers die in deze afgelopen maanden geholpen     hebben met de voorbereidingen… …blijven schenkingen welkom… …zullen sommige grote handwerkartikelen binnenkort via de facebookpagina Handwerkfestijn voor het Diabetes Fonds voor de verkoop aangeboden gaan worden… …Schenkingen die wij al ontvangen hebben en nog gaan krijgen, mogen in de opslag bij Pot Logistiek en Verhuizingen blijven staan. Uitstel is zeker geen afstel: …Als het weer mogelijk is komt er een “pop-up Handwerkfestijn”… …Informatie hierover volgt op de facebookpagina Handwerkfestijn voor het Diabetes Fonds en via een volgende digitale nieuwsbrief.   Informatie over het Handwerkfestijn staat ook op: www.diabeatit.nl/evenement/handwerkfestijn www.facebook.com/HandwerkfestijnvoorhetDiabetesFonds   Marja Leijtens – Smit Roeters, Zandkamp 237, 3828 GP Hoogland Tel.: 033-4808826 of 06-23738152 Email: marjaleijtens@kpnplanet.nl      ”Hand-werk van hand tot hand op het platteland” 
Lees meer