Stoffen Festijn 2021

Nog te gaan

van totaal € 25.000 (0%)

Stoffen Festijn 2021: kom je ook?

De 14de editie van het Handswerkfestijn kon dit jaar niet door gaan. Maar nu de maatregelen wat versoepeld zijn, hebben we leuk nieuws! Het Handwerkfestijn vindt in 2021 plaats in een kleinere versie! Er worden op 10 en 11 december honderden dozen met o.a. stoffen verkocht voor het Diabetes Fonds. Kom je ook naar het Stoffen Festijn?

Wanneer?
Op vrijdag 10 en zaterdag 11 december 2021 van 10:00 tot 17:00 uur.

Waar?
Harco Hoveniers, Hogebrinkerweg 50 in Hoevelaken.

Over het Stoffen Festijn

Er is voor kleine bedragen volop keuze in:

*Lappen stof voor kleding, gordijnen, kussens, enz.

*Quiltstoffen van katoen, voor art quilten en textiel collage.

*Bandjes, kantjes en lintjes.

*Kerstbloemwerk wordt vers gemaakt en zal verkocht worden t.b.v. het Diabetes Fonds.

Pinnen is niet mogelijk.

Zaterdag 11 december om 17:00 uur is het mogelijk om de overgebleven lappen stof per doos op te kopen. Als u hier belangstelling voor heeft stuur dan s.v.p. een mail naar de organisator marjaleijtens@kpnplanet.nl 

Voor meer informatie bekijk de Facebookpagina van het Handwerkfestijn 

 

De 14de editie van hét Handwerkfestijn gaat helaas niet door!

Tijdens de persconferentie op 13 augustus werd duidelijk dat de anderhalve meter maatregel voorlopig gehandhaafd blijft. Daarom hebben wij helaas moeten besluiten dat het Handwerkfestijn op 2, 3 en 4 september 2021 niet door kan gaan.

Over het Handwerkfestijn 
Met een steeds groter groeiende groep enthousiaste vrijwillige medewerkers hoopte Marja Leijtens dit jaar het 14de Handwerkfestijn voor het Diabetes Fonds weer te mogen organiseren. De markt voor creatievelingen met allerlei handwerkmaterialen, stoffen en wol. Marja Leijtens organiseert samen met tientallen vrijwilligers jaarlijks dit prachtige evenement. De opbrengst van het Handwerkfestijn gaat naar onderzoek naar diabetes type 1.

Gezocht

Heb je nog materialen, pakketten of boeken op het gebied van handwerken en andere handvaardigheidstechnieken die ongebruikt blijven liggen? Geef ze een tweede ‘leven'. Marja zoekt altijd:

  • Schenkingen: materialen op het gebied van handwerk- en handvaardigheidtechnieken. I.v.m. de grote hoeveelheid tijdschriften, die al in de opslag liggen, graag eerst overleggen.
  • Medewerkers voor de verkoop van handwerk- e.a. handvaardigheid materialen en parkeerbegeleiders. Organisatorisch gezien gaat de voorkeur uit naar een hele dag. 
  • Sponsoren

Voor meer informatie, neem contact op met Marja via de email: marjaleijtens@kpnplanet.nl. Of bekijk de Facebookpagina van het Handwerkfestijn 

 

Bekijk alle

Stoffenfestijn op 10 en 11 december!

19-10-2021 | 09:51 Sommigen van jullie hebben het nieuws al vernomen… Het wordt een afgeslankte vorm van het Handwerkfestijn, maar het is zeker de moeite waard om te komen naar het STOFFEN FESTIJN. Op vrijdag 10 en zaterdag 11 december 2021 van 10:00 tot 17:00 uur. Nu de anderhalve-meter-maatregel er niet meer is, pakken wij honderden dozen uit voor de verkoop in de loods van Harco Hoveniers, Hogebrinkerweg 50 in Hoevelaken. Er is voor kleine bedragen volop keuze in: *Lappen stof voor kleding, gordijnen, kussens, enz. *Quiltstoffen van katoen, voor art quilten en textiel collage. *Bandjes, kantjes en lintjes. *Kerstbloemwerk wordt vers gemaakt en zal verkocht worden t.b.v. het Diabetes Fonds. Pinnen is niet mogelijk. Zaterdag 11 december om 17:00 uur is het mogelijk om de overgebleven lappen stof per doos op te kopen. Als u hier belangstelling voor heeft stuur dan s.v.p. een mail naar de organisator marjaleijtens@kpnplanet.nl   Uiteraard volgen wij de actuele maatregelen van de overheid. De meest recente informatie met evt. extra maatregelen wordt vermeld op de Facebook pagina Handwerkfestijn voor het Diabetes Fonds en op de website van het Diabetes Fonds.
Lees meer