Handwerkfestijn 2020

Nog te gaan

van totaal € 25.000 (0%)

Jaarlijks Handwerkfestijn

Op vrijdag 25 september en zaterdag 26 september 2020 vindt de 14de editie van het Handwerkfestijn in Hoevelaken plaats. De markt voor creatievelingen met allerlei handwerkmaterialen, stoffen en wol. Marja Leijtens organiseert samen met tientallen vrijwilligers jaarlijks dit prachtige evenement. De opbrengst van het Handwerkfestijn gaat naar onderzoek naar diabetes type 1.

Locatie: Harco Hoveniers, Hogebrinkerweg 50, 3871 KN Hoevelaken.

Gezocht

Heb je nog materialen, pakketten of boeken op het gebied van handwerken en andere handvaardigheidstechnieken die ongebruikt blijven liggen? Geef ze een tweede ‘leven'. Marja zoekt altijd:

  • Schenkingen van alles op het gebied van handwerk en andere handvaardigheidstechnieken
  • Medewerkers voor de verkoop van handwerk en handvaardigheidsmaterialen 
  • Sponsoren

Voor meer informatie, neem contact op met Marja via de email: marjaleijtens@kpnplanet.nl. Of bekijk de Facebookpagina van het Handwerkfestijn 

Bekijk alle

Nieuwsbrief 1

24-02-2020 | 18:51 Met een steeds grotere groeiende groep enthousiaste vrijwillige medewerkers organiseren wij dit jaar het 14e Handwerkfestijn. De gehele opbrengst gaat naar het Bestemmingsfonds genezing diabetes type 1 van het Diabetes Fonds. Firma Pot verhuizingen is ook dit jaar weer onze sponsor m.b.t. de opslag van de honderden dozen met schenkingen. Harry en Mieke van de Brug stellen hun erf weer belangeloos beschikbaar zodat wij onze tenten op kunnen zetten bij: Harco Hoveniers, Hogebrinkerweg 50, 3871 KN Hoevelaken. Op vrijdag 25 september en zaterdag 26 september 2020 van 10:00 – 17:00 uur.  De activiteiten zijn: - Verkoop van Handwerk- en handvaardigheidmateralen.- Inloop-workshop en verkoop van Bloemwerk.- Informatie over de werkzaamheden van Harco Hoveniers en verkoop van tuinplanten.- Sloop on Tour verzorgt ook dit jaar weer de catering.  Dit jaar vragen wij het volgende: Medewerkers voor de verkoop van handwerk- e.a. handvaardigheidmaterialen. Op vrijdag 25 september en zaterdag 26 september 2020 van 10:00-17:00 uur. Organisatorisch gezien gaat de voorkeur uit naar een hele dag. Schenkingen: materialen op het gebied van handwerk- en handvaardigheidtechnieken.Bijv. bandjes, kantjes, boeken, pakketten, garens, fournituren, lappen stof, kralen, poppenhuisminiaturen.Zowel tweedehands als nieuwe creaties, bijv.  kant- en borduurwerk.Maar ook Brocante (bijv.  soepterrine, melkkannetje, schalen, emaille, oude bakblikken/cakevormpjes/uitsteekvormpjes, enz.).      Bedrijven die in ruil voor  p.r. willen sponsoren. Wij zijn ook nog op zoek naar: zijde bloemen/bladeren, Winterminihuisjes van A.H., Voor het bovenstaande kunt u contact opnemen met Marja Leijtens, onder vermelding van uw naam, omschrijving van uw deelname, evt. dag en tijd. Marja Leijtens – Smit Roeters, Zandkamp 237, 3828 GP HooglandTel.: 033-4808826 of 06-23738152Email: marjaleijtens@kpnplanet.nl   ”Hand-werk van hand tot hand op het platteland”  
Lees meer