Keurdokter 12,5 jaar!

Danique de Coninck

( Lid van team: Keurdokter BV )

van totaal € 300 (0%)

Keurdokter is een instantie die medische keuringen verricht. Wij ontdekken vaak diabetes bij mensen tijdens de keuring. Wij vinden het daarom belangrijk dat er veel aandacht aan dit onderwerp wordt besteed en willen daarom ook ons steentje bijdragen.

Aanstaande vrijdag 1 november gaan wij het 12,5 jarig bestaan vieren van Keurdokter. Op onze feestdag zal daar ook een inzamelbox aanwezig zijn waarin wij alle giften voor het diabetesfonds zullen verzamelen. Met uw bijdrage is onderzoek naar beter leven en wellicht genezing van deze chronische ziekte mogelijk.

Wij willen iedereen die een donatie doet alvast
hartelijk bedanken!

Met vriendelijke groet,
Het team van Keurdokter

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.