Diabetes Fitness

Lars Oomkes
Qr
van totaal € 8.500 (0%)

Ik kom in actie voor Diabetes.
25 oktober 2021 heb ik precies 5 jaar diabetes. Ik fitness nu al 3 jaar fanatiek. Het lijkt me daarom nu een goed moment om te laten zien dat je met diabetes ook op het gebied van fitness ontzettend goed kunt ontwikkelen. 

Om dit extra te laten zien, heb ik 25 oktober een foto shoot gepland. Voor deze fotoshoot probeer ik een vetpercentage van 5% te halen. Ik begin met het droogtrainen op maandag 9 augustus en ik ga door tot en met 25 oktober. 
Dit met als doel om zoveel mogelijk mensen te inspireren en om te laten zien dat met diabetes ook alles mogelijk is!! Daarnaast hoop ik geld op te halen, wat gebruikt kan worden voor het onderzoek naar diabetes type 1.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.