19 km strong viking run voor diabetes

Dit is de actie van Harmen Last

Nog te gaan

van totaal € 2.000 (256%)

Hallo allemaal,

Update: De actie is helaas uitgesteld tot 4 april, dit komt door een enkel blesure van mij, de enkelbanden zijn opgerekt of afgescheurt, dus de run is uitgesteld tot 4 april ipv 12 oktober, dit geeft natuurlijk wel tijd om nog meer geld op te halen voor het Diabetes Fonds. U helpt mij daar toch ook bij?

Ik ben Harmen Last 24 jaar oud. Ik ben deze actie begonnen omdat mijn vriendin diabetes heeft. Zij heeft diabetes type 1 gekregen toen ze 9 jaar was. Hierdoor ben ik er in de loop van de tijd achter gekomen hoeveel impact diabetes heeft op het dagelijkse leven, wij als 'gezonde' mensen zien vaak niet wat voor impact dat heeft.

Om deze ziekte beter tegen te kunnen gaan zijn er medische hulpmiddelen nodig, de afgelopen jaren zijn er veel ontwikkeling geweest, dit is erg mooi maar hiervoor is veel geld nodig om dit onderzoek te bekostigen. Ook ik wil graag bijdragen om deze ziekte tegen te gaan, om zo ook iets meer te kunnen betekenen.

Daarom heb ik deze actie opgezet. Doormiddel van een sportieve uitdaging wil ik samen met 4 vrienden die mij hierin steunen een obstakelrun gaan doen ook wel genoemd de: Strong Brother Viking Obstacle Run, we doen de zwaarste uitdaging mee van 19 km. Hiermee wil ik zoveel mogelijk geld ophalen voor het onderzoek naar de ziekte diabetes.

Al het geld wat word opgehaald gaat naar het onderzoek voor de ontwikkeling van de kunst alvleesklier, als deze kunst alveesklier op de markt komt zal dit mensen met diabetes definitief kunnen 'genezen' meer informatie kunt u vinden op: https://www.diabetesfonds.nl/de-kunstalvleesklier

Ik zal jullie doormiddel van deze pagina op de hoogte houden van de actie.

Alvast heel erg bedankt voor uw steun!

Harmen Last

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 10 03-01-2020 | 13:49
€ 40 02-12-2019 | 22:00
€ 50 16-10-2019 | 10:38
€ 50 14-10-2019 | 23:25
€ 100 13-10-2019 | 12:27
Bekijk alle

Uitstel door vervelende blessuere

13-09-2019 | 11:44 Goedemorgen allemaal, Op 12 oktober zou de Strong Viking run van 19 km plaatsvinden voor het diabetesfonds, dit zou dan ook gelijk de afsluiter zijn voor de actie. we zitten al op het prachtige bedrag van €2452,-. bijna €500 meer als verwacht. Alleen heeft afgelopen weekeind roet in het eten gegooid, ik had toen clubkampioenschappen met tennis en daarbij is mijn enkel dubbel gegaan in een wedstrijd hij klapte beide kanten op. De pijn was zo erg dat ze me van de baan af moesten halen helaas, die avond naar het ziekenhuis geweest en gelukkig is er niets gebroken, maar wat ze wel konden zeggen is dat de enkelbanden gescheurd zijn of opgerekt. dus zo een paar weken herstel. Ik wist toen gelijk al dat de run niet meer door zou kunnen gaan, heel erg kloten allemaal natuurlijk omdat je toch al een half jaar bezig bent met de actie. Aanstaande maandag moet ik weer naar het ziekenhuis en daar zal ik dan meer horen hoelang het herstel ongeveer zal gaan zijn. Ik heb gelukkig met Strong Viking kunnen overleggen dat de tickets van ons team kunnen worden verzet naar de mud edition op 4 april, ik hoop dan weer 100% fit te zijn en dan gaan we dus een nieuwe poging doen om de 19 km te halen. Het feest wat er aan zat te komen bij Keet Lucky op 4 oktober gaat natuurlijk gewoon door en ook via deze weg allemaal welkom natuurlijk! De actie zou normaal sluiten op 12 oktober maar die blijft nu opstaan tot 4 april, dus ook doneren kan dan nog tot 4 april,De afspraken met de bedrijven die gesponsord hebben blijven gewoon staan maar word dus uitgesteld tot 4 april helaas. Ik hoop op u/jou begrip, en het positieve er van is dat we misschien nog meer geld mogen ophalen nu. Vragen? stel ze me gerust.Doneren kan nogsteeds dus op: https://www.diabeatit.nl/actie/harmenlast Groetjes Harmen Last
Lees meer