19 km strong viking run voor diabetes

Dit is de actie van Harmen Last

Nog te gaan

van totaal € 2.000 (104%)

Hallo allemaal,

Ik ben Harmen Last 24 jaar oud. Ik ben deze actie begonnen omdat mijn vriendin diabetes heeft. Zij heeft diabetes type 1 gekregen toen ze 9 jaar was. Hierdoor ben ik er in de loop van de tijd achter gekomen hoeveel impact diabetes heeft op het dagelijkse leven, wij als 'gezonde' mensen zien vaak niet wat voor impact dat heeft.

Om deze ziekte beter tegen te kunnen gaan zijn er medische hulpmiddelen nodig, de afgelopen jaren zijn er veel ontwikkeling geweest, dit is erg mooi maar hiervoor is veel geld nodig om dit onderzoek te bekostigen. Ook ik wil graag bijdragen om deze ziekte tegen te gaan, om zo ook iets meer te kunnen betekenen.

Daarom heb ik deze actie opgezet. Doormiddel van een sportieve uitdaging wil ik samen met 4 vrienden die mij hierin steunen een obstakelrun gaan doen ook wel genoemd de: Strong Brother Viking Obstacle Run, we doen de zwaarste uitdaging mee van 19 km. Hiermee wil ik zoveel mogelijk geld ophalen voor het onderzoek naar de ziekte diabetes.

Al het geld wat word opgehaald gaat naar het onderzoek voor de ontwikkeling van de kunst alvleesklier, als deze kunst alveesklier op de markt komt zal dit mensen met diabetes definitief kunnen 'genezen' meer informatie kunt u vinden op: https://www.diabetesfonds.nl/de-kunstalvleesklier

Ik zal jullie doormiddel van deze pagina op de hoogte houden van de actie.

Alvast heel erg bedankt voor uw steun!

Harmen Last

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 40 08-07-2019 | 18:27
€ 100 08-07-2019 | 13:26
€ 100 Je "oud"-collega's wensen je veel succes!! 28-06-2019 | 10:09
€ 15 Contante donatie 27-06-2019 | 14:17
€ 15 Omdat je een topper bent! Goed bezig man. 24-06-2019 | 18:43