19 km strong viking run voor diabetes

Harmen Last
Qr
van totaal € 2.000 (260%)

Hallo allemaal,

Update: De actie is helaas uitgesteld tot 4 april, dit komt door een enkel blesure van mij, de enkelbanden zijn opgerekt of afgescheurt, dus de run is uitgesteld tot 4 april ipv 12 oktober, dit geeft natuurlijk wel tijd om nog meer geld op te halen voor het Diabetes Fonds. U helpt mij daar toch ook bij?

Ik ben Harmen Last 24 jaar oud. Ik ben deze actie begonnen omdat mijn vriendin diabetes heeft. Zij heeft diabetes type 1 gekregen toen ze 9 jaar was. Hierdoor ben ik er in de loop van de tijd achter gekomen hoeveel impact diabetes heeft op het dagelijkse leven, wij als 'gezonde' mensen zien vaak niet wat voor impact dat heeft.

Om deze ziekte beter tegen te kunnen gaan zijn er medische hulpmiddelen nodig, de afgelopen jaren zijn er veel ontwikkeling geweest, dit is erg mooi maar hiervoor is veel geld nodig om dit onderzoek te bekostigen. Ook ik wil graag bijdragen om deze ziekte tegen te gaan, om zo ook iets meer te kunnen betekenen.

Daarom heb ik deze actie opgezet. Doormiddel van een sportieve uitdaging wil ik samen met 4 vrienden die mij hierin steunen een obstakelrun gaan doen ook wel genoemd de: Strong Brother Viking Obstacle Run, we doen de zwaarste uitdaging mee van 19 km. Hiermee wil ik zoveel mogelijk geld ophalen voor het onderzoek naar de ziekte diabetes.

Al het geld wat word opgehaald gaat naar het onderzoek voor de ontwikkeling van de kunst alvleesklier, als deze kunst alveesklier op de markt komt zal dit mensen met diabetes definitief kunnen 'genezen' meer informatie kunt u vinden op: https://www.diabetesfonds.nl/de-kunstalvleesklier

Ik zal jullie doormiddel van deze pagina op de hoogte houden van de actie.

Alvast heel erg bedankt voor uw steun!

Harmen Last

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 9 08-06-2020 | 18:21
€ 25 Prima actie van jullie! We weten wat het is. Succes! 22-04-2020 | 10:16
€ 10 20-04-2020 | 20:35
€ 10 20-04-2020 | 20:17
€ 10 18-04-2020 | 15:45
Bekijk alle

13km voltooit:)

12-02-2020 | 21:30 zaterdag 8 feb weer een doel behaald en een voorproefje gehad op de 19 km van 4 april waar het allemaal om gaat. Mede dankzij Jamie Riezebos en nog meer supporters die zonder dat we het wisten ons kwamen aanmoedigen.😍 Vandaag de 13 km Strong Viking trail run gehaald met Albart Flier Martijn de Ruiter en Jan-Willem🥇. Nog maar 2 maanden tot de actie echt stopt, we zitten nu al op €5138,- en wat mij betreft kan daar nog wel wat bij.😜 Nog ongeveer €500,- euro en dan staan we op de 2e plek van meest opgehaalde geld voor het diabetesfonds. Dit lijkt me een mooi en haalbaar doel om nog te halen! Doneren kan nog steeds en is hard nodig om Jamie en veel anderen van diabetes af te helpen. Dit kan via de onderstaande pagina: https://www.diabeatit.nl/actie/harmenlast Wij trainen ondertussen hard door.💪💪 Diabetes Fonds DiaBeatit
Lees meer