Kennedymars, wandelen voor diabetes

Evert Aldewereld

Nog te gaan

Normal 411a89a892fbb73bf1fb91487c6a67fcaa46b1f7
van totaal € 500 (61%)

Daarom loop ik de Kennedymars 2020

Eén op de drie Nederlanders krijgt diabetes, als gezonde wandelambassadeur wil ik mij inzetten om tijdens mijn wandelingen geld in te zamelen voor onderzoek. Langs diverse dorpen ga ik wandelen om aandacht voor deze ziekte te vragen.

Op donderdag 23 juli 2020 zal ik de Kennedeymars van 80 kilometer gaan wandelen. De route die ik ga lopen wordt nog bekend gemaakt.

Jij helpt mij toch ook?

Ik wil voordat ik de langeafstandswandeling ga lopen € 500,- opgehaald hebben. Daarbij kan ik jou hulp gebruiken. Elke donatie is welkom. Maar.... als je minimaal € 7,50 doneert en je mailadres invoerd krijg je het donatiebewijs gemaild. Ik zal je daarvoor extra belonen. Ik ga in september een wandeling organiseren.

 

Bedankt sponsoren

Op zondag 13 september 2020 zal de afsluiter gaan worden van mijn sponsoractie. Samen met mijn sponsoren gaan we door de bossen van De Kemphaan in Almere wandelen. Dit is een mooi stadsbos bij de bekende Stichting Aap, en het klimbos Almere. We vertrekken om 10:00 uur vanaf Het Kemphaanpad 3 te Almere.

Voor meer informatie en aanmelding kan je mij mailen via MindfulAldefit@gmail.com.

Informatie wandeling

 

  • Wist je dat met elke dag gezond eten en bewegen je diabetes type 2 goed onder controle kunt houden?
  • Je ook minder kans krijgt op diabetes type 2 als je gezond leeft met elke dag een goede wandeling?

Tenslote: namens 1,2 miljoen Nederlanders met diabetes:dank voor uw bijdrage !

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 5 06-03-2020 | 16:11
€ 25 Succes Evert! 15-02-2020 | 11:28
€ 35 Volwassenen Sport Almere sponsort Wandel Evert uit Almere. Vrijdagavond 8 mei doet de Almeerse wandelcoach Evert Aldewereld mee aan de allerlaatste editie van de Kennedymars in Hilversum. Tijdens deze maar liefst 80 km lange sponsorloop wandelt Evert in de nachtelijke uren langs de vesting van Naarden, het Gooimeer en over de weilanden het Muiderslot. Tijdens het ochtendgloren loopt hij door de Tienhovense plassen en over de hei terug naar Hilversum. Dit doet Evert, naast dat dit natuurlijk ook heel leuk en uitdagend is, ook voor een goed doel, voor het Diabetes Fonds. En dit doet Evert natuurlijk niet alleen. Dit doet hij samen met nog zo’n 200 andere fanatieke wandelaars. Want samen sporten is immers twee keer zo leuk. En dat is nu precies het motto van de facebook groep Samen Sporten Almere van het bedrijf Volwassenen Sport Almere. Vandaar dat deze organisatie Evert graag sponsort. Evert, veel plezier en succes! Wilt u ook samen sporten in Almere? Sluit u dan GRATIS aan bij onze facebookgroep Samen Sporten Almere van Volwassenen Sport Almere. U vind onze facebookgroep hier: https://www.facebook.com/groups/samensportenalmere 04-02-2020 | 15:45
€ 25 We mogen omzien naar elkaar;-))) 04-02-2020 | 07:48
€ 5 28-01-2020 | 13:44
Bekijk alle

Kennedymars Hilversum uitgesteld naar 2021

26-03-2020 | 20:27 Het zat er aan te komen.... De Kennedymars Hilversum gaat in 2020 niet door. Door de Kabinetsmaatregelen gaan alle evenementen niet door. Op deze wijze proberen wij het Coronavirus niet onbedoeld te verspreiden. Uiteraard gaat de gezondheid voor en zijn alle andere zaken zoals sport maar een "bijzaak". Nieuwe datum Kennedymars Hilversum De organisatie SVdeLat heeft bekend gemaakt dat de 35e mars van start gaat op vrijdagavond 4 juni 2021.        Zolang wil ik niet gaan wachten om jullie gedoneerde geld "officieel over te dragen" aan het Diabetesfonds. Ik ga een nieuwe Kennedymars plannen en zal het snel laten weten wanneer ik de 80 kilometer gaan wandelen. Intussen gebruik ik de tijd om mijn wandelkilometers te maken en je kan mijn vorderingen volgen op Facebook en Twitter. Tot snel! Met vriendelijke wandelgroet Evert
Lees meer