Kaarten voor Diabetes Fonds

Aletta Hammer
Qr
van totaal € 750 (77%)

Ik kom in actie om meer diabetesonderzoek mogelijk te maken. Dat doe ik door:

Kaarten te verkopen, setje van 12 kaarten voor €10

- Wandelstokjes* te verkopen, setje van 2 stokjes voor €5

Kijk op www.facebook.com/kaartenvoor.hetdiabetesfonds voor foto's en om contact op te nemen voor een bestelling. Of mail mij via alettahammer@hotmail.com.

Zo hopen we op een mooie opbrengst voor het Diabetes Fonds! 

Steun jij mijn actie? Alvast bedankt.

--- 

* Wandelstokjes.

Tijdens het wandelen heb ik vaak last van dikke vingers. Zeker als het warm is. Ik probeerde te zwaaien met mijn armen, of een flesje water vast te houden, maar dat hielp allemaal niet. Totdat ik samen met iemand liep en die had wandelstokjes, wat een uitkomst!
 
Van de stokjes zelf heb je tijdens het lopen geen last. Het zijn mooie gladde, goed gevormde stokjes en ook handig is dat je ze om de pols kunt bevestigen en kan laten bungelen als je je handen even voor wat anders moet gebruiken.
 
De stokjes wegen nagenoeg niets. Maar omdat je ze in je handen houdt, zijn je handen constant in beweging. Hierdoor blijf je een goede bloedsomloop in je handen houden en worden ze dus nagenoeg niet dik.
 
Dus als je last hebt van dikke vingers tijdens het lopen, dan is het zeker de moeite waard.
Voor €5 zijn deze wandelstokjes voor jou en je steunt hiermee het Diabetes Fonds 🌺
Opsturen kan ook komt er €3 aan verzendkosten bij!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 225 15-09-2021 | 14:27
€ 25 Kaart verkoop aan de weg pieperweg/slangenweg 11-05-2021 | 09:08
€ 30 30-04-2021 | 13:17
€ 300 30-03-2021 | 21:55