Ren de Dam tot Damloop voor het Diabetes Fonds!

02-08-2023 | 17:09

Ren mee voor het Diabetes Fonds tijdens de Dam tot Damloop! Op zondag 17 september kun jij de uitdaging aangaan en 16,1 kilometer (oftewel 10 Engelse mijl) rennen voor een toekomst vrij van diabetes.

Het enige wat je hoeft te doen om mee te doen, is minimaal €200 aan sponsorgeld ophalen via je eigen actiepagina. Zodra je dit bedrag hebt bereikt, is het startbewijs van jou! Met dit startbewijs kun je je klaarmaken voor een onvergetelijke ervaring, terwijl je tegelijkertijd bijdraagt aan meer onderzoek naar diabetes.

Meer informatie

Wij zorgen ervoor dat jij goed voorbereid aan de start verschijnt. Als deelnemer krijg je namelijk een speciaal Diabetes Fonds hardloopshirt. Ook krijg je een bevoorrechte startpositie, waardoor je vooraan mag beginnen en niet hoeft te wachten tussen de massa. En dat is nog niet alles - als deelnemer heb je ook exclusieve toegang tot het Dam tot Dam Park. Hier kun je voor en na de race ontspannen, genieten van een geweldige sfeer en je prestatie vieren met andere enthousiaste lopers.

Doe mee!

Laat je sponsoren door je familie, vrienden en collega's en laat iedereen in je omgeving weten dat je meedoet. Iedereen vrij van diabetes. Daar rennen we voor!