Inspiratie nodig voor de feestdagen?

02-12-2022 | 10:09

Jaaaa, de feestdagen komen eraan. En omdat de decemberdagen vaak gepaard gaan met cadeautjes en gelukwensen, hebben wij wat ideeën en inspiratie op een rijtje gezet.

Cadeau- inspiratie
Voor de perfecte cadeaus voor in de schoen of onder de boom, kunnen jij, Sinterklaas of de Kerstman terecht bij een aantal actievoerders die hun creativiteit inzetten én daarmee ook meer diabetesonderzoek mogelijk.

Zoals bijvoorbeeld een t-shirt van Marion, een dier, kerstbal of ander haaksel van Ingrid, zelf gebereide mutsen, sjaals en meer van Laura, of armbandjes van Britt of Mirjam.

Zoek je nog leuke wenskaarten? Check dan de zelfgemaakte Diamond Painting kaarten van Crea&Stijl bijvoorbeeld.

Een sportief cadeau geven? Denk dan aan een startbewijs voor de New York Mini Marathon, hét hardloop-evenement van het Diabetes Fonds in Rotterdam. Bestel nu eenvoudig een cadeaubon en draag daarmee ook meteen bij aan diabetesonderzoek. 

Dit jaar (zelf) geen cadeaus?
Geen cadeautjes ontvangen of geven dit jaar, maar wel meer onderzoek mogelijk maken? Dan kan je overwegen om zelf in actie te komen of je verlanglijst simpel te houden en donaties aan het Diabetes Fonds te vragen in plaats van cadeaus.  

Op deze manier geef je de 1,2 miljoen mensen in Nederland met diabetes weer een mooi cadeau doordat er meer diabetesonderzoek gedaan kan worden.

Doneer je cadeaus 

Start een eigen actie