Kilometers collecteren rondom de collecte week

19-10-2022 | 16:06

Van 31 oktober tot en met 5 november is de collecteweek van het Diabetes Fonds. Jij kan een steentje bijdragen door de deur te openen voor de collectant, door zelf te collecteren met een (digitale)bus of door kilometers te collecteren!

Tijdens onze collecteweek halen wij geld op voor noodzakelijk onderzoek naar diabetes. Voor iedereen die in actie wil komen rondom de collecte, maar liever niet langs de deuren met een bus gaat om donaties te vragen, hebben wij een oplossing: kilometers collecteren. Wandelen, fietsen, hardlopen, zwemmen, skeeleren, steppen, suppen. Alleen of samen. Zet je sportief in!

We dagen je uit!

Maak kilometers in de weken rondom de collecte (of elke ander moment) en vraag je omgeving om je sportieve inzet te sponseren door middel van donaties. Jij rent, loopt of stept bijvoorbeeld en zij steunen jou. Hiermee komen jullie samen in actie om meer onderzoek mogelijk te maken. 

Hoe het werkt?

Een kilometer-actie aanmaken is simpel: Bedenk een activiteit en maak eenvoudig een pagina aan. Stel een kilometer-doelstelling in, dankzij de prestatietracker. En dan ben je klaar om te gaan! Dankzij je eigen pagina is het eenvoudig om je inzet door vrienden, familie en collega's te laten sponsoren.

Iedereen vrij van diabetes, daar komen we voor in actie!

 

Meer info over kilometers collecteren

Een sportieve actie starten

Meer info over de collecte