Appelstap in Appelscha in actie voor het Diabetes Fonds

28-07-2022 | 10:30

Op zaterdag 10 september wordt er gewandeld in het prachtige decor van het Nationaal Park Drents-Friese Wold. Lionsclub Oostellingwerf organiseert dit jaar voor de 5de keer Appelstap. Een prachtige wandel- en belevingstocht met veel entertainment onderweg.

Bij elke editie wordt er gewandeld voor een of meerdere goede doelen. Dit jaar wordt er gewandeld voor het Diabetes Fonds en de Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting. Met de wandeltocht hoopt de Lionsclub een prachtig bedrag op te halen voor onderzoek naar diabetes en naar cystic fibrosis. 

Wij wensen de organisatie en wandelaars heel veel succes en plezier. Het is geweldig om te zien hoeveel mensen zich voorafgaand en door mee te wandelen inzetten voor beide goede doelen. Hiermee kan het Diabetes Fonds verder werken aan de genezing van diabetes en aan een gezond leven zonder dagelijkse zorgen over diabetes en complicaties.

Wandel je mee?
Door je in te schrijven beleef je niet alleen een mooie wandeltocht maar steun je automatisch beide doelen. Meer informatie vind je op de website van Appelstap.

Meer informatie en inschrijven