De feestdagen komen eraan!

26-11-2020 | 14:30

De feestdagen komen eraan!

Ondanks dat het dit jaar wat anders verloopt dan voorgaande jaren, willen we de feestdagen en alles wat daarbij hoort natuurlijk niet aan ons voorbij laten gaan. En omdat de decemberdagen vaak gepaard gaan met cadeautjes en gelukwensen, hebben wij wat ideeën en inspiratie op een rijtje gezet.

Cadeau- inspiratie
Voor de perfecte cadeaus voor in de schoen of onder de boom, kan je terecht bij een aantal actievoerders die hun creativiteit inzetten én daarmee ook meer diabetesonderzoek mogelijk. Zoals bijvoorbeeld een t-shirt van Marion, een dier, kerstbal of andere haaksel van Ingrid, een Willie Wartaal pockies badjas, een scrunchie van Baukje  of een leuke pompcover van Sugarfam.

Zoek je nog leuke wenskaarten? Check dan de mooie handgeletterde kaarten voor kerst van Mariskaartje of de enorm leuke strijkkaarten van Britt.

Dit jaar (zelf) geen cadeaus?
Dit jaar gaat het allemaal even anders. Misschien hoef je niet aan de slag met surprises bijvoorbeeld, of ontvang je gewoonweg liever geen cadeaus. Dan kan je mogelijk overwegen om zelf in actie te komen of je verlanglijst simpel te houden en donaties aan het Diabetes Fonds te vragen in plaats van cadeaus.  

Op deze manier geef je de 1,2 miljoen mensen in Nederland met diabetes weer een mooi cadeau doordat er meer diabetesonderzoek gedaan kan worden.

Doneer je cadeaus 

Start een eigen actie