Kom in actie tijdens de collecteweek!

16-09-2020 | 10:12

De collecteweek van het Diabetes Fonds is van 26 tot en met 31 oktober 2020. Dan halen we geld op voor noodzakelijk onderzoek naar diabetes. Help jij mee? Dit kan op drie verschillende manieren.

Loop een straatje mee

Meld je aan als collectant en ga met een collectebus en donatieflyers op pad in jouw woonplaats. 

Word digitale collectant

Wil je niet langs de deuren maar wil je wel helpen tijdens de collecteweek? Meld je dan aan als digitale collectant!

Bij de start van de collecteweek ontvang je een linkje naar jouw bus. Je collectebus is dan nog leeg en jij kunt vanaf dan starten met collecteren. Je kunt daar zien welk bedrag je hebt opgehaald. Wij sturen je ook een link die je gemakkelijk doorstuurt naar je vrienden en familie via WhatsApp, social media of e-mail. We houden je gedurende de week op de hoogte over hoe de collecteweek verloopt, en sturen je tips voor jouw collecte!

Kom sportief in actie: ga kilometers collecteren

Maak de hele maand oktober kilometers. Wandelen, hardlopen, fietsen, steppen, zwemmen of skeeleren. Het maakt niet uit hoe!

Maak een actiepagina aan, stel een doel voor jezelf, houd je kilometers eenvoudig bij met de prestatietracker en vraag je omgeving om jouw sportieve inzet te sponseren. 

 

Dankzij de inzet van onze collectanten financiert het Diabetes Fonds al bijna 40 jaar onderzoek naar de behandeling en genezing van diabetes.