Verras iemand!

07-05-2020 | 16:24

Op zoek naar een leuk cadeau?

Voor Vaderdag bijvoorbeeld? Of om iemand te verassen en in het zonnetje te zetten? ☀️ Dan hebben wij wat leuke suggesties voor je! Er zijn een aantal enthousiastelingen die hun creativiteit of talent in hebben gezet voor het Diabetes Fonds, daar kan jij iemand mee verassen én erg blij mee maken.  

Door een uniek cadeau wat met veel liefde en aandacht is gecreëerd te geven, maak je ook nog eens meer diabetesonderzoek mogelijk! Dankzij de inzet van enthousiaste actievoerders kan je bijvoorbeeld kiezen uit de volgende bijzondere geschenken:

Wil jij je aan deze groep enthousiastelingen toevoegen, dan kan dat natuurlijk ook! Ben jij ontzettend goed in taarten bakken, zing je de sterren van de hemel, of ben jij een knutsel- koning(in)? Dan maak je hier gemakkelijk een eigen actiepagina aan! Je steunt dan het Diabetes Fonds en wie weet wordt er dan wel iemand in het zonnetje gezet dankzij jouw unieke talent! 

Samen toveren we een glimlach op het gezicht van je vader, je buurman of ieder ander jij wilt verassen, en zo brengen we ook samen de genezing van diabetes weer een stapje dichterbij ❤️