Spinningmarathon Rijssen fietst recordbedrag bij elkaar

08-01-2019 | 13:11

Afgelopen zaterdag 5 januari vond er een knallend en sportief evenement plaats in Rijssen, waar de 3de editie van de Spinningmarathon voor het goede doel werd georganiseerd. Deze keer kwam de opbrengst ten goede aan het Diabetes Fonds. Voorgaande jaren heeft de Spinningmarathon Rijssen prachtige bedragen mogen inzamelen, daarom stond het streefbedrag van deze editie op €15.000.

Discotheek Lucky 'the feel good provider' in Rijssen was voor een dag omgetoverd tot spinningzaal. Om 10.00 ging de eerste groep van 40 fietsers onder begeleiding van een spinning instructeur, aanmoedigend publiek, een heuse lichtshow en enthousiaste platen van de DJ van start. Ruim 50 minuten gaven de fietsers alles voor een sportieve start van het nieuwe jaar en het goede doel. Elk uur ging er een nieuwe groep van start, zo bleven alle fietsen de gehele dag volop in beweging. 

Om 16.00 was er een feestelijke afsluiting met de een prijs uitreiking voor de top 6 fietsers die het meeste geld hadden opgehaald voor het Diabetes Fonds en uiteraard de bekendmaking van het eindbedrag.... Tromgeroffel... Het eindbedrag overtrof alle verwachtingen met een prachtig resultaat van €20.000. Wat een geweldige opbrengst en energieke dag! 

Inspiratie nodig of volgend jaar meedoen? Maak dan eenvoudig en kosteloos een eigen actiepagina aan. Zou je de handleiding willen ontvangen waarin alles staat dat je nodig hebt om een Spinningmarathon te organiseren? Stuur hiervoor een e-mail naar info@diabeatit.nl.