Hardlopers opgelet!

08-05-2018 | 09:54

Dit is een oproep aan doeners met dromen, aan helden op hardloopschoenen. Aan al die vooroplopers, jong én oud. De bekendste marathon ter wereld komt naar Rotterdam. En je kunt meedoen. Voor jezelf, maar vooral voor een ander.

Zaterdag 6 oktober 2018 haalt het Diabetes Fonds de Big Apple naar de Havenstad. Voor één dag toveren we de Kop van Zuid om tot een urban marathonparcours van Amerikaanse allure. Waarom? Omdat het lopen van de echte New York-marathon voor velen een droom is. Net als de genezing van diabetes. Daar dromen dagelijks 1,2 miljoen mensen in Nederland van.

Op 6 oktober brengen we samen de genezing van diabetes dichterbij. Stap voor stap. Kilometer voor kilometer. Samen gaan we van start op de plek waar ooit oceaanstomers naar de nieuwe wereld vertrokken. We lopen langs wolkenkrabbers, puffen tussen de knalgele taxi's in de schaduw van Hotel New York. Samen leven we de droom.

  • Keuze uit 3 afstanden: 4,2 km, 10,5 km of 21 km
  • Tijdens de New York Mini Marathon kan je als individu of als team meelopen.
  • Teamleden kunnen verschillende afstanden lopen.
  • Sponsorwerving? Hoewel het dit jaar niet verplicht is om donaties te werven om mee te mogen doen, moedigen we deelnemers aan om minimaal € 250 op te halen om meer diabetesonderzoek mogelijk te maken.
  • Meer informatie en inschrijven via www.newyorkminimarathon.nl
  • Nog vragen na het bekijken van de site en lezen van de ‘veel gestelde vragen’? Neem contact met ons op via info@newyorkminimarathon.nl 

Mocht je niet als runner willen/kunnen meedoen maar je wel willen inzetten op 6 oktober, stuur ons dan een mail en dan kijken we wat er mogelijk is. Zo zijn we bijvoorbeeld dringend op zoek naar energieke & enthousiaste vrijwilligers.