Samen geven we kleur aan diabetes

21-02-2020 | 12:41
Samen geven we kleur aan diabetes

SugarFam bestaat nu 1 jaar en we hebben samen met jullie weer een mooi bedrag opgehaald!


Anderhalf jaar geleden zijn we begonnen als schoolproject met het ontwikkelen van herbruikbare covers voor de Omnipod.

Iets wat je altijd op je lichaam draagt, je zelfs in leven houdt, moet er uit kunnen zien zoals jij dat wilt, toch? Dat vinden wij ook.

Inmiddels zijn we nu een jaar als bedrijf bezig met het ontwikkelen en verkopen van herbruikbare, kleurrijke hoesjes voor de Omnipod. En met succes.


Met blije klanten van over de hele wereld geven we samen, hoesje voor hoesje, diabetes kleur! 

FreeStyle Libre
Ondertussen hebben wij natuurlijk ook niet stil gezeten. We zijn achter de schermen druk bezig geweest met het ontwikkelen van een nieuwe productlijn; hoesjes voor de FreeStyle Libre!

Nu de FreeStyle Libre (eindelijk!) vergoedt wordt door de verzekering en zo voor heel veel mensen hun diabetes weer een stukje leefbaarder maakt willen wij er ook voor deze groep zijn. Want iedereen verdient een beetje kleur in zijn of haar leven! :)

Met trots kunnen we (heel) binnenkort een kleurrijke lijn covers voor de FreeStyle Libre toevoegen aan ons assortiment!

Hou onze website
 in de gaten, schrijf je daar in voor de nieuwsbrief of volg ons op Instagram (@sugarfamcover) om zo op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen.

Let’s Diabeatit Together!
Diabetes een beetje leuker maken en opvrolijken kunnen we, maar genezen helaas niet. Wel kunnen we daarmee helpen! Daarom dragen we van ieder verkocht product een deel af aan het DiabetesFonds.

Vandaar ook deze mooie donatie, samen en dankzij jullie bij elkaar gebracht!

Dankjulliewel! <3