Twee prachtige tochten in 2021, op naar 2022!

17-10-2021 | 10:00

Afgelopen zaterdag kwamen meer dan 2000 wandelaars naar Utrecht om mee te lopen met de Utrechtse Waterlinie Wandeltocht. Dit was alweer de tweede Waterlinie Wandeltocht van het jaar.  De zon en het enthousiame van de lopers waren weer volop aanwezig!

Tijdens het inschrijven voor de verschillende wandeltochten was het mogelijk om een vrijwillige donatie te doen aan het Diabetes Fonds. Dat hebben veel deelnemers ook gedaan, waarvoor dank! Enkele wandelaars hebben een extra stap gezet door een Diabeatit actiepagina aan te maken en hun inzet te laten sponsoren. Zoals Mark: hij liep tijdens de Zuiderzeetocht en haalde €781 op dankzij donaties van vrienden, familie en collega’s. Of Marieke die in Utrecht liep en €910 inzamelde. Wat een helden! 

Iedereen vrij van diabetes, daar wandelen we voor!

In totaal is er met beide edities ruim €10.000 opgehaald voor het Diabetes Fonds dankzij de vrijwillige donaties bij het inschrijven én door de bijzondere inzet van de Diabeatit- actievoerders. Hiermee wordt onderzoek naar genezing en betere behandelingen van diabetes gefinancierd. Dank aan iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt 💙

Op www.waterliniewandeltocht.nl lees je meer over de samenwerking tussen de organisatie van de Waterlinie Wandeltochten en het Diabetes Fonds.

Zien we je in 2022?

Volgend jaar worden er maar liefst 3 wandeltochten georganiseerd: Aan de Zuiderzee bij Weesp, Naarden en Muiden, bij de Vestingdriehoek (NIEUW) bij Gorinchem, Woudrichem en Slot Loevestein) en natuurlijk weer in Utrecht. Wij kunnen niet wachten!

Kijk op de site van de Waterlinie Wandeltochten voor meer informatie en updates over de volgende edities.