Zandvoort Circuit Run

Nog te gaan

van totaal € 100.000 (39%)

Ren de Zandvoort Circuit Run voor het Diabetes Fonds op zondag 24 maart. Een hardloopevenement op een unieke locatie waar jij je sporen kunt achterlaten. Sprint jij samen met ons naar de finish? Zo kunnen we mensen met diabetes type 1 hun vrijheid teruggeven.

Iedereen vrij van diabetes type 1, daar rennen we voor.

Schrijf je in


We starten vanuit de pitstraat richting de heuvels en de kombochten. Welke afstand je ook kiest, de start en finish is op het historische circuit van Zandvoort. Je kunt kiezen uit de volgende afstanden: 4 km, 12 km of 16,1 km en de Kids Runs van 900 meter en 2,6 km. Als wheeler of racerunners kan je ook meedoen met de 400 meter. Voor de langere afstanden ligt er een prachtig parcours klaar langs het circuit, het strand, de duinen en het dorp. Op het circuit word je afloop extra warm ontvangen. Vanuit de Champions Lounge kun je genieten van allerlei entertainment en het mooie uitzicht over het circuit.


Iedereen vrij van diabetes


De grootste wens van mensen met diabetes type 1 is om ooit de finish te halen. Dat betekent in hun geval genezen van diabetes. En vrij zijn van een ziekte die elke dag hun leven beheerst. Mensen met diabetes type 1 moeten elke dag:

 • insuline gebruiken
 • hun bloedsuikers meten
 • en opletten wat ze eten en drinken.

De helft van de mensen met diabetes krijgt complicaties zoals schade aan hart- en vaten, voeten, ogen en nieren. Hier willen we iets aan doen!

Door mee te rennen met de Zandvoort Circuit Run haal jij geld op voor belangrijk onderzoek naar diabetes type 1. Het uiteindelijke doel is genezing. Maar tot die tijd willen we een betere kwaliteit van leven voor mensen met diabetes. Doe jij ook mee?

Neem deel aan de DIABEAT!T community


Via de Diabeatit community op Whatsapp informeren we je over de Zandvoort Circuit Run en geven we je tips over het ophalen van sponsorgeld. Binnen de community kun je lid worden van drie groepen:

 • Zandvoort Circuit Run waar wij je informeren over het evenement en jij kunt reageren met icons. 
 • Vraag & antwoord waar je jouw vragen kunt stellen aan ons of andere deelnemers, maar elkaar ook kunt inspireren met tips over fondsenwerving. 
 • Foto's en video's waar je jouw foto's en video's van jouw run kunt delen met andere deelnemers. 
 • Vrijwilligers waar we onze vrijwilligers in informeren. 

Word hier lid van de DIABEAT!T community en de verschillende groepen. 

 

Heb je vragen over de Zandvoort Circuit Run?


Dan willen we je graag naar de website van Le Champion, de organisator van de Zandvoort Circuit Run verwijzen. De pagina met veelgestelde vragen over de Zandvoort Circuit Run bereik je via deze link. Heb je vragen over de Champions Lounge of het Diabetes Fonds, stuur ons dan een WhatsApp bericht via 06 - 39578317.

 

Vrijwilligers

 

Kan of wil jij nou niet hardlopen? Maar wel je steentje bijdragen? Schrijf je dan nu in als vrijwilliger!

Het Diabetes Fonds zal samen met jou in The Champions Lounge haar deelnemers ontvangen voor en na hun run over het circuit. Om er een onvergetelijke dag voor de deelnemers van te maken hebben we jouw hulp als vrijwilliger nodig. We hebben hulp nodig bij het opbouwen op zaterdag 23 maart en tijdens het evenement op zondag 24 maart. 

Wil je dit evenement niet missen?


Meld je dan nu aan als vrijwilliger

Programma


Als je aankomt in Zandvoort, meld je dan eerst aan bij de Champions Lounge. Iedereen die meedoet namens het Diabetes Fonds heeft een kaartje voor de Champions Lounge. Hier kun je jouw spullen veilig achterlaten. Vanaf een uur voor je starttijd is het mogelijk om je bij de Champions Lounge aan te melden. Daarna loop je door naar het circuit voor de start van de Zandvoort Circuit Run.

 

Vervoer

 

Het is het makkelijkst om met de fiets of het openbaar vervoer naar Zandvoort te komen. Kom je met de auto en wil je bij de startlocatie in de buurt parkeren? Koop dan een parkeerticket via CM.com Circuit Zandvoort.

 

Adres


Circuit Zandvoort

Burgemeester van Alphenstraat 108
2041 KP Zandvoort

De start van de Zandvoort Circuit Run is natuurlijk op het circuit, maar aanmelden doe je bij ons in de Champions Lounge.

Het voorlopige programma voor 2024


08.30 uur - Deuren de Champions Lounge geopend
10.00 uur - Start deelnemers Circuit Run Specials 0,4 km (4 t/m 18 jaar met een wheeler of racerunner)
10.10 uur - Start Picnic Kids Circuit Run 0,9 km (4 t/m 6 jaar)
10.20 uur - Start Picnic Kids Circuit Run 0,9 km (7 t/m 9 jaar)
10.30 uur - Start Picnic Kids Circuit Run 2,6 km (10 t/m 12 jaar)
10.50 uur - Start 4 km (one lap)
11.45 uur - Start 12 km
12.00 uur - Tussenstand opgehaalde sponsorbedrag
12.45 uur - Start 10 Engelse Mijl (16,1 km)
16.00 uur - Cheque uitreiking in de Champions Lounge
17.00 uur - Einde

 

Champions Lounge


Iedereen die namens het Diabetes Fonds meedoet heeft exclusieve toegang tot de Champions Lounge. Een prachtige ontmoetingsplek waar je extra energie van krijgt voor de start. Na de finish staat er in de Champions Lounge een DJ te draaien, ontmoet je andere deelnemers die lopen voor onderzoek naar diabetes type 1 en geniet je van het mooie uitzicht over het circuit.

Ook staan we in de Champions Lounge stil bij het belang van onderzoek naar diabetes type 1. Het Diabetes Fonds wil een betere kwaliteit van leven voor mensen met diabetes met als uiteindelijke doel: genezing. Iedereen vrij van diabetes, daar rennen we voor.

Tickets


Je kunt kiezen uit verschillende afstanden. Zowel renners als supporters moeten in bezit zijn van een ticket. Je betaald de reguliere ticketprijs van Le Champion, de organisator van de Zandvoort Circuit Run en € 9,50 voor exclusieve toegang tot de Champions Lounge.


€ 15,00 - Circuit Run Specials 0,4 km (4 t/m 18 jaar met een wheeler of racerunner) incl. één supporter
€ 15,00 - Picnic Kids Circuit Run 0,9 km (4 t/m 6 jaar) incl. één supporter
€ 15,00 - Picnic Kids Circuit Run 0,9 km (7 t/m 9 jaar) incl. één supporter
€ 15,00 - Picnic Kids Circuit Run 2,6 km (10 t/m 12 jaar) incl. één supporter
€ 27,50 - 4 km (one lap)
€ 35,50 - 12 km
€ 37,50 - 10 Engelse Mijl (16,1 km)
€ 14,50 - Supporters (kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang.)

Bij je inschrijving is het volgende inbegrepen:

 • Voornaam op startnummer met registratiechip (thuisbezorgd)
 • App met deelnemersinformatie en LiveTracking 
 • Officiële uitslagen op website en in app
 • Veilig en afgesloten parcours
 • Verzorgingsposten onderweg en bij de finish
 • Voor en na je run: optie tot massage
 • Medische verzorging
 • Persoonlijke actiefoto
 • Unieke medaille
 • Entertainment
 • Een onvergetelijke hardloopervaring


Heb je al een ticket voor de Zandvoort Circuit Run gekocht via de website van de Zandvoort Circuit Run en wil je graag geld ophalen voor en langskomen bij het Diabetes Fonds in de Champions Lounge? Koop dan via deze website het ticket ‘Toegang Champion Lounge’ voor € 9,50 erbij, dan verwelkomen we je graag op zondag 24 maart in de Champions Lounge. 

Inschrijven kan tot twee weken voor het evenement. In de week voor het evenement ontvang je jouw startnummer per post vanuit Le Champion, de organisator van de Zandvoort Circuit Run.

Schrijf je in

Ren in ons unieke hardloopshirt


Speciaal voor de Zandvoort Circuit Run hebben we dit toffe hardloopshirt ontworpen. 

Bestel hier je shirt

Bekijk alle
€ 25 Aan: Door Diabetes Fonds draaft Dave door :) 23-02-2024 | 10:21
€ 10 Aan: Ik ren de Zandvoort Circuit Run voor Diabetes Fonds 23-02-2024 | 09:35
€ 100 Aan: Ik ren de Circuit Run voor Diabetes Fonds 23-02-2024 | 09:26
€ 15 Goed dat je je hiervoor inzet Dave. Succes met de trainingen. 💪 Aan: Door Diabetes Fonds draaft Dave door :) 23-02-2024 | 08:46
€ 25 Aan: Team niet zo snel... 22-02-2024 | 23:36