20 februari: Fit op de fiets

Gerrie van Deuren
van totaal € 1.000 (92%)

Ik kom samen met Sam in actie om meer diabetesonderzoek mogelijk te maken; jij ook?

Sinds 2017 heb ik Diabetes type 1 LADA. Ik ben gefascineerd naar de vraag wat de oorzaak is van Diabetes 1 en dus ook naar mogelijkheden om diabetes 1 te voorkomen. Daar is veel onderzoek voor nodig. Ik werk mee aan het vervolgonderzoek van het Amsterdams UMC naar de darmbacteriën van mensen met diabetes 1, een onderzoek dat inzet op het begrijpen van de oorzaak van diabetes 1 en daarmee op termijn hopelijk het voorkomen ervan voor veel mensen (www.amc.nl/web/nieuws-en-verhalen/actueel/actueel/gezond-ouder-worden-met-diabetes-type-1.htm). 

Ik heb altijd veel gesport en ben dit blijven doen toen ik diabetes kreeg. Door suikers en veel koolhydraten te vermijden kan ik sporten zonder bang te hoeven zijn voor een hypo. 

Ik kom graag in beweging voor meer geld voor diabetesonderzoek. Super dat Sam in beweging is gekomen en het initiatief heeft genomen voor deze actie. Sam gaat 200 kilometer fietsen; dat is voor mij wat te veel (zeker in de winter). Sam fietst naar Den Bosch en dat ga ik ook doen. Sam fiets vanuit het noorden naar Den Bosch, ik fiets vanuit het zuiden (Nederweert) naar Den Bosch.

Jullie kunnen ook in beweging komen door deze actie financieel te steunen. Iedere bijdrage is welkom.

Steun jij mijn actie? Alvast bedankt.

Gerrie van Deuren

 

Bekijk alle
€ 15 21-02-2021 | 21:59
€ 25 Mooi initiatief en sportieve actie! 21-02-2021 | 19:00
€ 25 Een top prestatie en een mooi initiatief! Respect voor Gerrie en Wilma!! 21-02-2021 | 09:11
€ 25 20-02-2021 | 22:26
€ 5 Een goede acties en knap gedaan. 20-02-2021 | 21:20
Bekijk alle

SAMEN MET SAM STAAN WE STERK

22-02-2021 | 19:21  Wat een waanzinnig mooie dag was het afgelopen zaterdag, 20 februari 2021! Met 7 vrouwen sterk hebben we een prachtige route gefietst naar Den Bosch. Het leek wel zomer zo mooi was het! Er stond een zuidwestenwind en dat betekende dat we de hele tocht wind mee hadden; voor ons super fijn maar voor Sam, die vanuit het noorden kwam, de hele route wind tegen. Bewonderswaardig hoe Sam en Dennis dit voor elkaar hebben gekregen; wat een doorzettingsvermogen. Graag wil ik iedereen bedanken die op een of andere manier heeft bijgedragen aan deze actie om geld in te zamelen voor het Diabetesfonds. De vele donateurs maar ook bemoedigende woorden van mensen, de vele dames die hebben meegefietst en de aandacht van de plaatselijke en regionale media; het is hartverwarmend.  Ook wil ik het Diabetesfonds zelf bedanken, met name Marieke en Elsbeth, die ons zo goed hebben ondersteund en zelf ook ontzettend enthousiast waren. Verder alle andere actievoerders die op 20 februari in actie zijn gekomen. Het voelt alsof we samen een beetje familie zijn geworden. Dikke pluim voor Sam die het initiatief heeft genomen voor deze actie! Hieronder de link naar een stukje op Weertdegekste over onze actie. De vrouw die dit artikel heeft geschreven heeft zelf ook de hele route naar Den Bosch meegefietst; super! https://www.weertdegekste.nl/2021/02/geslaagde-fietstocht-naar-den-bosch-voor-diabetesfonds/ Samen staan we sterk; dat is het gevoel dat ik aan deze actie overhoud. Het kost energie maar het levert ook heel veel energie op!  Dank jullie wel allemaal!
Lees meer