Utrechtse Waterlinie Wandeltocht 2020

van totaal € 5.000 (0%)

Een unieke wandeltocht 

Na een geweldige eerste editie vindt de tweede editie plaats op zaterdag 31 oktober! 

Een wandelevenement langs Nederlands historisch erfgoed en door het groene waterlinielandschap. Wandel langs ruige forten met elk een uniek verhaal en laat je overdag en in de avond verrassen door een groen en waterrijk natuurgebied. Geniet van al het moois aan de rand van de stad.

Ben jij er (weer) bij? Schrijf je begin mei in op www.waterliniewandeltocht.nl 

Zet jij je beste beentje voor? 

Heb je een kaartje bemachtigd op www.waterliniewandeltocht.nl en wil je je deelname extra bijzonder maken? Kom in actie voor het Diabetes Fonds en laat je inzet sponsoren.

Maak kosteloos een persoonlijke of team actiepagina aan. Deel envoudig de link naar de actiepagina met je familie, vrienden en kennissen en laat jouw inzet tijdens de wandeltocht met donaties sponsoren. Samen kunnen we zo nog meer onderzoek naar diabetes financieren. 

Maak hier een actiepagina aan!

 

“Utrecht heeft zoveel moois te bieden, maar een wandelevenement ontbrak verrassend genoeg nog. De Nieuwe Hollandse Waterlinie met de ruige forten, zoals de vier Lunetten, Fort Vechten en Fort Rijnauwen en de prachtige omliggende natuur vormde voor ons een gedroomde plek om zo’n evenement te organiseren. Een stevige wandeling door het groen, langs historie en cultuur past ook goed bij de ambities van Utrecht voor gezond stedelijk leven."

Initiatiefnemers Mattijn Boerkamp en Michael Gane over het evenement

Kijk op www.waterliniewandeltocht.nl voor meer informatie over de wandeltocht, de routes & de organisatie. 

Welke wandelfanaten gingen je voor?