Handwerkfestijn 2021

Nog te gaan

van totaal € 25.000 (0%)

Met een steeds groter groeiende groep enthousiaste vrijwillige medewerkers hoopt Marja Leijtens dit jaar het 14de Handwerkfestijn voor het Diabetes Fonds weer te mogen organiseren. De markt voor creatievelingen met allerlei handwerkmaterialen, stoffen en wol.  

De 14de editie van hét Handwerkfestijn

De 14de editie van het Handwerkfestijn in Hoevelaken verdelen we dit jaar over 3 verkoopdagen zodat we het aantal bezoekers over meerdere dagen kunnen verdelen en beter afstand kunnen houden van elkaar:

  • Donderdag 2 september 2021
  • Vrijdag 3 september 2021
  • Zaterdag 4 september 2021

Locatie: Harco Hoveniers, Hogebrinkerweg 50, 3871 KN Hoevelaken.

Marja Leijtens organiseert samen met tientallen vrijwilligers jaarlijks dit prachtige evenement. De opbrengst van het Handwerkfestijn gaat naar onderzoek naar diabetes type 1.

Gezocht

Heb je nog materialen, pakketten of boeken op het gebied van handwerken en andere handvaardigheidstechnieken die ongebruikt blijven liggen? Geef ze een tweede ‘leven'. Marja zoekt altijd:

  • Schenkingen: materialen op het gebied van handwerk- en handvaardigheidtechnieken. I.v.m. de grote hoeveelheid tijdschriften, die al in de opslag liggen, graag eerst overleggen.
  • Medewerkers voor de verkoop van handwerk- e.a. handvaardigheid materialen en pparkeerbegeleiders.
    Op donderdag 2 september, vrijdag 3 september en zaterdag 4 september 2021 van 10:00-17:00 uur. Organisatorisch gezien gaat de voorkeur uit naar een hele dag. 
  • Sponsoren

Voor meer informatie, neem contact op met Marja via de email: marjaleijtens@kpnplanet.nl. Of bekijk de Facebookpagina van het Handwerkfestijn 

Uiteraard kunnen door de corona-maatregelen wijzigingen komen in de organisatie. Bedankt voor jullie begrip. We hopen jullie snel weer te mogen verwelkomen!

Bekijk alle

14de editie: 2, 3 en 4 september 2021 (nieuwsbrief, februari 2021)

15-02-2021 | 12:00 ”Hand-werk van hand tot hand op het platteland” (Nieuwsbrief 2021-1)                                 Met een steeds groter groeiende groep enthousiaste vrijwillige medewerkers hopen wij dit jaar het 14e Handwerkfestijn voor het Diabetes Fonds te mogen organiseren. Uiteraard kunnen door de corona maatregelen wijzigingen komen in de organisatie. Via deze nieuwsbrief, de Facebook pagina Handwerkfestijn voor het Diabetes Fonds en op de website van het Diabetes Fonds wordt de meest recente informatie gedeeld. Omdat de verkoop in 2020 niet door kon gaan hebben wij besloten dit jaar drie verkoopdagen te organiseren: Donderdag 2 september, vrijdag 3 september en zaterdag 4 september 2021, 10:00 – 17:00 uur. Harry en Mieke van de Brug stellen hun erf weer belangeloos beschikbaar zodat wij onze tenten op kunnen zetten bij: Harco Hoveniers, Hogebrinkerweg 50, 3871 KN Hoevelaken. De gehele opbrengst gaat naar het Bestemmingsfonds genezing diabetes type 1 van het Diabetes Fonds. Firma Pot verhuizingen is ook dit jaar weer onze sponsor m.b.t. de opslag van de vele honderden dozen met schenkingen. De activiteiten zijn: Verkoop van Handwerk- en handvaardigheidmateralen. Inloop-workshop en verkoop van Bloemwerk. Informatie over de werkzaamheden van Harco Hoveniers en verkoop van tuinplanten. Ridge on Tour van restaurant Sloop Wine & Dine zal ook dit jaar weer voor de catering zorgen.   Dit jaar vragen wij het volgende: Medewerkers voor de verkoop van handwerk- e.a. handvaardigheid materialen en parkeerbegeleiders.Op donderdag 2 september, vrijdag 3 september en zaterdag 4 september 2021 van 10:00-17:00 uur.Organisatorisch gezien gaat de voorkeur uit naar een hele dag. Schenkingen: materialen op het gebied van handwerk- en handvaardigheidtechnieken. I.v.m. de grote hoeveelheid tijdschriften, die al in de opslag liggen, graag eerst overleggen. Wij zijn ook nog op zoek naar: zijde bloemen en bladeren en naamlabels van acetaatzijde. Bedrijven die in ruil voor  p.r. willen sponsoren.   Voor het bovenstaande kunt u contact opnemen met Marja Leijtens, onder vermelding van uw naam, omschrijving van uw deelname, evt. dag en tijd.   Informatie over het Handwerkfestijn staat ook op: www.diabeatit.nl/evenement/handwerkfestijn www.facebook.com/HandwerkfestijnvoorhetDiabetesFonds (tijdelijk ook verkoop grote artikelen)   Marja Leijtens – Smit Roeters, Zandkamp 237, 3828 GP Hoogland Tel.: 033-4808826 of 06-23738152 Email: marjaleijtens@kpnplanet.nl        
Lees meer