Handwerkfestijn 2021

Nog te gaan

van totaal € 25.000 (0%)

Met een steeds groter groeiende groep enthousiaste vrijwillige medewerkers hoopt Marja Leijtens dit jaar het 14de Handwerkfestijn voor het Diabetes Fonds weer te mogen organiseren. De markt voor creatievelingen met allerlei handwerkmaterialen, stoffen en wol.  

De 14de editie van hét Handwerkfestijn

De 14de editie van het Handwerkfestijn in Hoevelaken verdelen we dit jaar over 3 verkoopdagen zodat we het aantal bezoekers over meerdere dagen kunnen verdelen en beter afstand kunnen houden van elkaar:

  • Donderdag 2 september 2021
  • Vrijdag 3 september 2021
  • Zaterdag 4 september 2021

Locatie: Harco Hoveniers, Hogebrinkerweg 50, 3871 KN Hoevelaken.

Marja Leijtens organiseert samen met tientallen vrijwilligers jaarlijks dit prachtige evenement. De opbrengst van het Handwerkfestijn gaat naar onderzoek naar diabetes type 1.

Gezocht

Heb je nog materialen, pakketten of boeken op het gebied van handwerken en andere handvaardigheidstechnieken die ongebruikt blijven liggen? Geef ze een tweede ‘leven'. Marja zoekt altijd:

  • Schenkingen: materialen op het gebied van handwerk- en handvaardigheidtechnieken. I.v.m. de grote hoeveelheid tijdschriften, die al in de opslag liggen, graag eerst overleggen.
  • Medewerkers voor de verkoop van handwerk- e.a. handvaardigheid materialen en pparkeerbegeleiders.
    Op donderdag 2 september, vrijdag 3 september en zaterdag 4 september 2021 van 10:00-17:00 uur. Organisatorisch gezien gaat de voorkeur uit naar een hele dag. 
  • Sponsoren

Voor meer informatie, neem contact op met Marja via de email: marjaleijtens@kpnplanet.nl. Of bekijk de Facebookpagina van het Handwerkfestijn 

Uiteraard kunnen door de corona-maatregelen wijzigingen komen in de organisatie. Bedankt voor jullie begrip. We hopen jullie snel weer te mogen verwelkomen!

Bekijk alle

Nieuwsbrief juni 2021

29-06-2021 | 09:33 Onder de huidige RIVM richtlijnen is het mogelijk, met wat extra maatregelen, om het 14e Handwerkfestijn voor het Diabetes Fonds dit jaar door te laten gaan. De anderhalve meter maatregel kunnen wij niet handhaven en daarom wordt er van elke bezoeker en medewerker een corona toegangsbewijs gevraagd. Dat kan zijn met de Corona Check App of een QR code op papier of een vaccinatiebewijs of een negatieve uitslag van de GGD. Als de anderhalve meter maatregel vervalt dan is deze check niet meer nodig. De drie verkoopdagen zijn op donderdag 2 september, vrijdag 3 september en zaterdag 4 september 2021, van 10:00 tot 17:00 uur. Harry en Mieke van de Brug stellen hun erf weer belangeloos beschikbaar zodat wij onze tenten op kunnen zetten bij: Harco Hoveniers, Hogebrinkerweg 50, 3871 KN Hoevelaken.   De gehele opbrengst gaat naar het Bestemmingsfonds genezing diabetes type 1 van het Diabetes Fonds. Firma Pot verhuizingen is ook dit jaar weer onze sponsor m.b.t. de opslag van de vele honderden dozen met schenkingen. De activiteiten zijn:  - Verkoop van Handwerk- en handvaardigheidmateralen. - Inloop-workshop en verkoop van Bloemwerk. - Informatie over de werkzaamheden van Harco Hoveniers en verkoop van tuinplanten. - Ridge on Tour van restaurant Sloop Wine & Dine zal ook dit jaar weer voor de catering zorgen.   Op dit moment vragen wij nog het volgende: - Medewerkers voor de verkoop van handwerk- e.a. handvaardigheid materialen en parkeerbegeleiders. Organisatorisch gezien gaat de voorkeur uit naar een hele dag. Op donderdag 2 september, vrijdag 3 september en zaterdag 4 september 2021 van 10:00-17:00 uur. - Schenkingen: handwerk- en handvaardigheid materialen kunnen ook tijdens het Handwerkfestijn afgegeven worden. - Wij zijn ook nog op zoek naar: zijde bloemen/bladeren en naamlabels van acetaatzijde. - Bedrijven die in ruil voor  p.r. willen sponsoren.   Voor het bovenstaande kunt u contact opnemen met Marja Leijtens, onder vermelding van uw naam, omschrijving van uw deelname, evt. dag en tijd.   Meest recente informatie over het Handwerkfestijn staat ook op: www.facebook.com/HandwerkfestijnvoorhetDiabetesFonds   Marja Leijtens – Smit Roeters, Zandkamp 237, 3828 GP Hoogland, tel. 06-23738152 Email: marjaleijtens@kpnplanet.nl        
Lees meer