Handwerkfestijn 2022

Nog te gaan

van totaal € 25.000 (0%)

Handwerkfestijn 2022: kom je ook?

De 14de editie van het Handswerkfestijn vindt plaats van 16 t/m 18 juni 2022. 
Meer informatie verschijnt binnenkort.

Over het Handwerkfestijn 
Met een steeds groter groeiende groep enthousiaste vrijwillige medewerkers hoopt Marja Leijtens in 2022 het 14de Handwerkfestijn voor het Diabetes Fonds weer te mogen organiseren. De markt voor creatievelingen met allerlei handwerkmaterialen, stoffen en wol. Marja Leijtens organiseert samen met tientallen vrijwilligers jaarlijks dit prachtige evenement. De opbrengst van het Handwerkfestijn gaat naar onderzoek naar diabetes type 1.

Gezocht

Heb je nog materialen, pakketten of boeken op het gebied van handwerken en andere handvaardigheidstechnieken die ongebruikt blijven liggen? Geef ze een tweede ‘leven'. Marja zoekt altijd:

  • Schenkingen: materialen op het gebied van handwerk- en handvaardigheidtechnieken. I.v.m. de grote hoeveelheid tijdschriften, die al in de opslag liggen, graag eerst overleggen.
  • Medewerkers voor de verkoop van handwerk- e.a. handvaardigheid materialen en parkeerbegeleiders. Organisatorisch gezien gaat de voorkeur uit naar een hele dag. 
  • Sponsoren

Voor meer informatie, neem contact op met Marja via de email: marjaleijtens@kpnplanet.nl. Of bekijk de Facebookpagina van het Handwerkfestijn 

 Pinnen is niet mogelijk.

 

Bekijk alle

Nieuwsbrief augustus 2021

17-08-2021 | 09:15 Hallo alle belangstellenden van het Handwerkfestijn voor het Diabetes Fonds, Wij keken er zo naar uit, maar helaas… Tijdens de persconferentie op 13 augustus werd duidelijk dat de anderhalve meter maatregel voorlopig gehandhaafd blijft. Daarom hebben wij helaas moeten besluiten dat het Handwerkfestijn op 2, 3 en 4 september 2021 niet door kan gaan. Aan de voorbereidingen heeft het niet gelegen, want wat een mooie schenkingen hebben wij weer mogen ontvangen en wat een hoop werk is er al verzet bij het sorteren, inpakken en prijzen. Ook hadden zich voor dit jaar trouwe maar ook nieuwe medewerkers aangemeld, want zonder hen is het niet mogelijk om het Handwerkfestijn te organiseren. Er was ook al een mooie nieuwe indeling van terrein bedacht met creëren van meer ruimte voor de materialen en mensen. Iedereen die hieraan heeft meegewerkt heel hartelijk bedankt hiervoor. Wij houden moed. Ooit zal de verkoop gehouden kunnen worden en wij houden iedereen hiervan via de mail, Facebookpagina en website van het Diabetes Fonds op de hoogte. Net zoals vorig jaar gaan wij binnenkort grote artikelen te koop aanbieden op de Facebookpagina Handwerkfestijn voor het Diabetes Fonds. Hou dus deze pagina in de gaten…
Lees meer