Handwerkfestijn 2018

Nog te gaan

Normal 55ef218fbb23457a0612ffe0ea0b8e9f43be9cb6
van totaal € 10.000 (0%)

Op 21 en 22 september 2018 is de 12e editie van het Handwerkfestijn in Hoevelaken. De markt voor creatievelingen met allerlei handwerkmaterialen, stoffen en wol. Marja Leijtens organiseert samen met tientallen vrijwilligers jaarlijks dit prachtig evenement. De opbrengst van het Handwerkfestijn gaat naar onderzoek naar diabetes type 1.

 

Gezocht

Heb je nog materialen, pakketten of boeken op het gebied van handwerken en andere handvaardigheidstechnieken die ongebruikt blijven liggen? Geef ze een tweede ‘leven'. Marja zoekt altijd:

  • Schenkingen van alles op het gebied van handwerk en andere handvaardigheidstechnieken
  • Medewerkers voor de verkoop van handwerk en handvaardigheidsmaterialen 
  • Sponsoren

Voor meer informatie, neem contact op met Marja. Of bekijk de Facebookpagina van het Handwerkfestijn 

Marja Leijtens

marjaleijtens@kpnplanet.nl

Bekijk alle

Hand-werk van hand tot hand op het platteland

30-04-2018 | 09:13 Voor de 12e keer organiseer ik samen met vele vrijwillige medewerkers het Handwerkfestijn, de gehele opbrengst gaat naar het Bestemmingsfonds genezing diabetes type 1 van het Diabetes Fonds.  Firma Pot verhuizingen is ook dit jaar weer onze sponsor m.b.t. de opslag van de honderden dozen met schenkingen. Harry en Mieke van de Brug stellen hun erf weer belangeloos beschikbaar zodat wij onze tenten weer op kunnen zetten bij: Harco Hoveniers, Hogebrinkerweg 50, 3871 KN Hoevelaken. Op vrijdag 21 september en zaterdag 22 september 2018 van 10:00 – 17:00 uur.   De aktiviteiten zijn: Θ Verkoop van Handwerk- en handvaardigheidmateralen. Θ Inloop-workshop en verkoop van Bloemwerk. Θ Informatie over de werkzaamheden van Harco Hoveniers en verkoop van tuinplanten. Θ Sloop on Tour verzorgt ook dit jaar weer de catering. Θ Tentoonstelling van leden van de vereniging MerkWaardig en zij demonstreren verschillende borduurtechnieken.   Dit jaar vragen wij het volgende: Θ Medewerkers voor de verkoop van handwerk- e.a. handvaardigheidmaterialen. Op vrijdag 21 september en zaterdag 22 september 2018 van 10:00-17:00 uur. Organisatorisch gezien gaat de voorkeur uit naar een hele dag. Θ Schenkingen: materialen op het gebied van handwerk- en handvaardigheidtechnieken. Bijv. bandjes, kantjes, boeken, tijdschriften, pakketten, garens, fournituren, lappen stof, kralen, poppenhuizen en miniaturen. Zowel tweedehands als nieuwe creaties, bijv. gehaakte kleedjes, kant- en borduurwerk. Maar ook Brocante (bijv. kop en schotels, soepterrine, melkkannetje, schalen, emaille, oude bakblikken/cakevormpjes/uitsteekvormpjes, enz.).     Θ Bedrijven die in ruil voor p.r. willen sponsoren. Θ Wegwerp servies: bekers, lepels, bordjes.   Voor het bovenstaande kunt u contact opnemen met Marja Leijtens, onder vermelding van uw naam, omschrijving van uw deelname, evt. dag en tijd. Samen met alle medewerkers gaan we er ook in 2018 weer een OVERDETOP-festijn van maken!   Informatie over het Handwerkfestijn staat ook op: www.facebook.com/HandwerkfestijnvoorhetDiabetesFonds   Marja Leijtens – Smit Roeters, Zandkamp 237, 3828 GP Hoogland Tel.: 033-4808826 of 06-23738152 Email: marjaleijtens@kpnplanet.nl        
Lees meer