Dit is diabetes

van totaal € 1.500 (0%)

Bewonder jij onze storytellers? Deel ook jouw verhaal en maak een actiepagina aan.

Dit is diabetes
Mensen met diabetes staan dagelijks voor grote uitdagingen en hebben nooit een moment rust. Daarom voert het Diabetes Fonds de campagne ‘Dit is diabetes’. Op tv delen echte mensen met diabetes wat voor invloed diabetes heeft op hun leven. Op www.diabetes.nl lees je het verhaal van Laura, Nadia, Dion en vele anderen. Zij zijn 24/7 bezig met prikken, meten, spuiten en eten.  Diabetes kan iedereen overkomen. Elke 10 minuten krijgt iemand in Nederland de diagnose.

De afgelopen jaren zijn er al veel doorbraken geweest in onderzoek naar diabetes. Maar er moet nog hard gewerkt worden om het uiteindelijke doel te behalen.

Kom in actie 
Iedereen kan in actie komen op het actieplatform Diabeatit. Enkele helden van de campagne komen zelf ook in actie. Bekijk hier hun eigen inzamelpagina’s. Ook door hen geïnspireerd? Deel ook je eigen verhaal en vraag vrienden en familie te steunen door middel van een donatie. Maak hier kosteloos een persoonlijke of teampagina aan en sluit je aan bij 'Dit is diabetes' op het actieplatform.

Tips nodig? Bekijk onze tips pagina

Heb je verder nog vragen? Mail dan snel naar info@diabeatit.nl.