Workshop Smartphone fotografie voor DiaLin

Patrick Nijhuis
Qr
van totaal € 300 (191%)

DiaLin is de nieuwe inwendige insuline pomp die razendsnel op de markt moet komen. De Amerikaanse producent van de huidige insuline pomp heeft vorig jaar aangekondigd dat zij stoppen met de productie. Nee, er is geen alternatief. De huidige pomp heeft een levensduur van 5 jaar (zegt de fabrikant). Voor een belangrijke groep mensen met diabetes type 1 is het stoppen van de productie echt een ramp.

Daarom organiseer ik éénmalig, met alle liefde, een Workshop Smartphone Fotografie in de prachtige binnenstad van Deventer. Je leert in 3 uur betere foto’s te maken met je smartphone of iphone. Bewerk ze meteen en ontdek het ultieme geheime van de perfecte foto.

Ik bied deze workshop aan voor 25 euro (normaal 45,-). Dit bedrag komt volledig ten goede voor de snellere ontwikkeling van de inwendige insuline pomp. Hoe mooi is dat. Wees snel met je aanmelding want de groep is vaak snel vol. De datum wordt gepland zodra er minimaal 10 deelnemers zijn.

Ik kijk er alvast naar uit dat je meedoet!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 25 16-10-2019 | 16:27
€ 15 13-10-2019 | 22:10
€ 25 01-10-2019 | 17:25
€ 10 Ik mag van geluk spreken met een gezond lichaam, ik gun het daarom ook een ander! 30-09-2019 | 19:36
€ 25 Vanwege de sympathieke actie van Patrick Nijhuis 29-09-2019 | 10:29
Bekijk alle

Inplannen Workshop Smartphone Fotografie

06-01-2020 | 12:55 Dag lieve Donateurs, Allereerst de beste wensen voor 2020. Wist je dat jullie de ware helden zijn van 2019! Maar tjee, wat was ik druk met de doorontwikkeling van de landelijke campagne. Vandaar een iets te late reactie. Sorry :) We hebben inmiddels een leuke en mooie groep deelnemers. De groep is nu zo groot dat ik de groep ga op delen in 2 workshop. Eéntje in het weekend en ééntje door de weeks. Omdat de temparatuur nog een beetje fris voelt wil ik de workshops in de maand maart/april geven.  De data: - woensdag 25 maart - zaterdag 4 april   Tijd aanvang: 13:00 uur Locatie: Deventer centrum   Wil jij aangeven wanneer jij zou kunnen/willen deelnemen?   Nogmaals enorm bedankt voor jullie deelname en de donatie van de nieuwe inwendige insuline pomp. We zijn door jou donatie een klein stapje dichterbij de snellere ontwikkeling van deze insuline pomp.Deze pomp moet er zooooo snel mogelijk komen. Dus weet jij nog iemand die wilt deelnemen? De inschrijving kan nog steeds op: https://www.diabeatit.nl/actie/patrick-nijhuis/doneren   Dikke knuffel, Patrick Nijhuis
Lees meer